Facebook

Beoordelingen van De Smickel Veldhoven

Recente recensies van De Smickel Veldhoven

4 sterren na 345 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed,zaten alleen 2 andere snacks in als besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van het eten en maar korte uitloop van de ophaaltijd. Helemaal goed. Hele ruime keuze aan producten en makkelijk online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld! En weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie gaan slordig om met de corona regels. Iedereen loopt Kris kras door elkaar. Zorg voor een duidelijke looprichting , Voor erin en achter eruit .

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet. Bestelling klaar op gewenst tijdstip. En gewoon lekkere friet

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👍🏻

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom goeie friet! Jammer dat de app op m’n iPhone nog steeds niet werkt! Was er zo blij mee!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas dit keer niet lekker. Alles smaakte naar vis. Jammer

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet!😍

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is zoals altijd prima. Maar toen ik aan kwam op het gewenste tijdstip, moesten ze nog aan mijn bestellig beginnen. "vergeten". Dus ik zie de meerwaarde van online bestellen niet. Verder vond ik het personeel erg lawaaierig en scheeuwerig.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is top! Maar helaas gaat het bestellen via de app niet meer met mijn iPhone! Heel jammer. Voorheen deed dit het wel!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top geregeld, stond mooi op tijd klaar en smaakte wederom goed.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het beste cafetaria van Veldhoven.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker weer en goed optijd! was een top lunch!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen het bakje pindasaus ontbrak

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel regelmatig (bijna wekelijks) iets bij de Smickel en het is altijd goed geregeld. Ik moet glutenvrij eten en dat is geen probleem hier. De kroket en frikandel smaakt goed. Gisteren heb ik een glutenvrije kaassoufflé erbij gekregen om te testen en die vond ik ook erg lekker. Al met al, ben ik heel blij met De Smickel!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de juiste bestelling. Snel klaar en kwaliteit is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Zeker de franse frietjes zijn heerlijk bij de smickel!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Met de app is het makkelijk bestellen, en snel geregeld ook. Laatst was ik iets vergeten te bestellen en dat hadden ze netjes opgelost door het even tussen de drukte door te fixen. Daarnaast gevarieerd menu, en het smaakt erg lekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten, vriendelijk en snel geholpen !

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling werkt prima via de app. Ga ermee door zou ik zeggen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uitsmijters besteld ,erg lekker en fijn bakje sla erbij.Voor herhaling vatbaar !

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar, warm, lekker en genoeg

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk en vooral veel (frites) voor een schappelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch Op tijd bezorgd Alles klopte Het was wir verreken lekker !!!!!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en lekker zoals altijd

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekkere friet!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima hoeveelheid friet. De shaslick mag echter iets minder lang op de plaat. (De groentes waren aardig aangebrand)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren lekker, zeker de Chicken Sandwich, maar de friet liet veel te wensen over. Duidelijk meerdere malen gebakken.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

de friet was niet lekker

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte heerlijk. Alleen bleek bij de belde saté geen ( losse ) saté saus te zitten. We zijn hier niet voor teruggekomen omdat dan de rest van het eten koud werd. Maar jammer vonden we het wel. Vandaar 4 sterren ipv 5.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was te donker van kleur, keihard gebakken en smaakte verbrand. Heb grootste deel weggegooid. Jammer van het geld.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom weer prima geregeld. Fijne mensen, goeie friet.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste & lekkerste friettent van Veldhoven en omstreken!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima precies op tijd werkt goed zo

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan niet meer zeggen dan uitstekende afhandeling. Op tijd en als vanouds erg smakelijk.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super hamburgers en goede friet. Alles lekker vers en netjes op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd en lekker als altijd

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, het stond al klaar toen we in de zaak kwamen. Top!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, friet heerlijk. Was mijn salade vergeten en kwam iemand super snel na bezorgen. Echt geweldig

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet en snacks waren lekker. Helaas een snack vergeten, maar is nadien wel bezorgd. Jammer dat men op de kaart vegetarische snacks los presenteert op de kaart maar uiteindelijk wel alle snacks (Vega en niet-vega) in 1 zak doen.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Kort gewacht en lekker krokante friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, lekker

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en lekkere friet!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie sterren omdat wederom de bestelling niet compleet was. Over het eten niets te klagen dat is altijd perfect. Hopelijk is de volgende bestelling wel compleet.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke hamburger zeelst. Lekkere friet, jammer dat je auto daarna ruikt, zou iets voor uitgevonden moeten worden

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer goed

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en snelle service

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas vonden wij de frites te hard gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima!! Voor ons geen andere snackbar dan De Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter geen probleem met de bestelling, maar kwam vandaag thuis met een geplette kipkroket in het zakje samen met de bamischijf. Dit was niet echt slim aangezien het zakje weer geplet werd door de gezinszak friet

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd om doorbakken friet. Maar tussen de friet zaten verschillende hele zachte / natte frietjes. En de friet was zeker niet doorbakken. Jammer want de vorige week was het wel goed.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, eten was vers en van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima tent met heerlijke friet

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima. Kwaliteit goed. Heerlijk gegeten!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed. Je besteld en het staat klaar op het afgesproken tijdstip. Voortaan zal ik altijd via website of app bestellen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom goed! Echter deze keer een verkeerde snack er bij zitten. Was een bamischijf ipv een gepaneerde frikandel... dus misschien iemand anders ook een verkeerde snack gehad. Voor de rest weer top!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bami oriental besteld maar er zat een gepanneerfe frikandel bij....

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top winkeltje

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en smaakte prima

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De shoarma was lekker. Maar helaas was alles doordrenkt met vet.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, altijd goed van de Smickel

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker..

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld en klaar als je het komt afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De aller lekkerste pittige bami schijven en ook echt warm !!! Heerlijke verse friet En de enige echte milkshake mocca die is nergens zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg smakelijk en de bestelling was op tijd klaar

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nete service en snel

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, ik heb nog nooit zo veel friet gezien.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker weer glutenvrij gesnacked. Frites perfect goudgeel gebakken Oeps , kroketje vergeten mee te geven, maar hebben ze keurig nabezorgd. Top service.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes , makkelijk parkeren. En friet zoals gevraagd licht doorbakken

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zat toch uit bij de hamburger Daarnaast was de friet voor de 2e keer uitgedroogd en niet lekker. Niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Bestellen met IDeal lukte niet

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is super verlopen. Op afgesproken tijdstip klaar. Alles goed gebakken en alle producten van een hele goede kwaliteit! Zeker de moeite om een stukje om te rijden om naar deze zaak te gaan!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd, ontspannen sfeer en de bestelling was compleet en smaakte heerlijk

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, op tijd en lekker ;)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd. Volgens afspraak. En goede kwaliteit.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de vorige keer ging online bestellen prima. afgelopen zondag op dezelfde wijze online besteld en meteen betaald. Afhaaltijd 18:00 uur. Om 17:55 uur ter plaatse en om 18:20 uur toch maar gemeld dat ik het vermoeden had dat er iets fout ging. Op de telefoon mijn bestelling en betaling laten zien > gelukkig werd de fout meteen hersteld, excuses ontvangen en 10 minuten later ging ik alsnog met mijn bestelling naar huis. Hopelijk was dit een eenmalige negatieve ervaring tov eerdere positieve ervaringen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was onze bestelling moet goed doorgekomen. Om 17:10 zou deze klaar zijn om opgehaald te worden. Echter om 17:30 nog niet klaar en zag ik meerdere mensen die later waren wel vertrekken met hun bestelling. Toen ik dit aan gaf bleek mijn bestelling er dus niet in te staan en is deze alsnog snel bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waten prima. Friet was veel te doorbakken. Heel erg jammer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was redelijk op tijd aan de beurt. Alles meegekregen 😊

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en genoeg saus bij friet

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer kei lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte timing en kwaliteit

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!! klaar toen ik aan kwam, dus geen lange rijen in de tijd!!! Ga zo door!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Friet op verzoek goed doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke italiaanse bol gemarineerde kip! En bestelling was snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd klaar En smaakte ook goed

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nergens zo'n lekkere verse friet en verse pittige bami schijven En niet te vergeten de enige echte mocca milkshake dat is echt nergens zo lekker als bij de Smickel in Veldhoven

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had afhaaltijd 18.55u gereserveerd en de bestelling was om 19.10u klaar. Vervelend om langer te wachten, maar dat kan gebeuren. Toen we thuis kwamen bleek de friet echt heel erg taai te zijn. Hebben het maar voor de helft gegeten. Hier al over gebeld en er werd aangeboden om een nieuwe bestelling te brengen, maar dat leek me dan ook weer overdreven. Wel erg jammer, want dit zijn we niet gewend van de smickel. We komen er normaliter erg graag.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken goed, maar dit keer ruim 15 min na afhaal tijdstip pas klaar en thuisgekomen bleek ook een van de twee snacks te missen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk de friet en de snacks De de bezorging was op de afgesproken tijd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was taai, frietvet rook gedateerd. Frikandel ook taai. Net of men oude friet opnieuw heeft afgebakken in redelijk oud vet

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk bestellen. Geen wachttijden 2 min. En meteen ophalen .top

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zo de bestelling online plaatsen 👍

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreemd dat je transactie kosten moet betalen als je online besteld!!!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

viel dit keer wat tegen wel eens lekkerdere friet gehad lange wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de frites erg hard, niet wat we gewend zijn van de Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals we gewend zijn echter was er een snack vergeten. Lastig dat er geen contact kan worden opgenomen (telefoon een bandje en geen mail bekend via de site)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed, net zoals altijd. Alleen de hoeveelheid was veel minder dan normaal. Het is sowieso wel wisselend, maar nu was een grote friet slechts iets meer dan de helft van een zakje terwijl ie vaak nagenoeg vol zit. Mijn man had er niet genoeg aan...

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was echt niet lekker. Hij was taai en tekort gebakken.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vertrouwd weer open op een andere manier! Erg vriendelijk en snel en zoals altijd heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekkergebakken en met zorg verpakt!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zo als altijd!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friettent van Veldhoven.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker gegeten. goed op tijd klaar . Meschien bij groote bestellingen aan geven wat voor een menu er in zit.makelijker uitdelen hoeven we niet alles open te maken

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Per abuis was onze afgehaalde bestelling niet compleet. Bij thuiskomst gebeld met de Smickel en binnen 10 minuten werd het ontbrekende gedeelte thuisbezorgd. Prima service en lekker eten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op minuut af was bestelling klaar. Goede kwaliteit en service. O ja en de medewerkers zijn erg leuk en geven goede sfeer. Ervaar altijd grote mate van welkom en klantgerichtheid.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd, lekkere friet, veel keuze, goede online bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere friet! Zeker de franse frietjes! Top service! Zelfs in deze moeilijke tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bevalt goed online bestellen, betalen en afhalen. Zou willen voorstellen dit in toekomst ook zo te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke bestelmethode, alles naar wens verlopen ...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel ik specifiek had gevraagd om zout op de friet zat dit er niet op. Jammer want als je dat later zelf toevoegt is het veel minder lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom al jaren bij de Smickel Veldhoven, en is me altijd goed bevallen! Echter het afhalen des te minder. Door vermoedelijk het misrekenen in de tijd waren letterlijk alle(3 verschillende) snacks koud, niet lauw maar echt koud. Tevens was de gehaktstaaf(speciaal) niet open gesneden en de saus er simpelweg boven op gesmeerd. Beetje jammer wel, daar het afhaalconcept op deze manier flink blijkt te falen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom hier al jaren goede service en kwaliteit, lekker eten en personeel alijd vriendelijk. Toptent.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het jammer dat de friet niet zo warm was.Verderswas alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim assortiment. Smaakt heerlijk! Zeer vriendelijk personeel!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedrijf besteld er vaak! De moeite waard, goeie friet en lekker snacks! +5

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had friet en wat andere spul besteld Friet bleek met een twee centimeter laag mayo bovenop te komen! Letterlijk twee centimeter overal. En ik had geen mayo besteld. Een van ons eet geen mayo, maar wij hebben ze een beetje kunnen scheiden en het viel mee. Toch nog gek!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie flinke salade bij mijn menu! Dat is wel eens anders... Verder smakelijk als altijd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd ook in de cafetaria was nu de kwaliteit en de afhaalservice helemaal top. Keurig op de afgesproken tijd gereed 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging prima zo. Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verlopen. Bestelling oké en kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima , alles in orde !

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes en snacks online besteld en afgehaald op eigen gekozen tijdstip. Super service, toch friet kunnen halen in deze corona tijd, eten stond keurig op tijd klaar en het was echt lekker (lees: nog warm en krokante frietjes toen we thuis kwamen)!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, snel klaar👍🏻😁

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Voldoende frites

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online al de friet besteld zodat het snel opgehaald kon worden, vervolgend in de friettent toch nog 40 minuten staan wachten en we hadden koude friet!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed georganiseerd door de Corona maatregelen. Bestellen via de app en op het afgesproken tijdstip ophalen. Ideaal. Geen lange wachttijden meer. En veilig in deze tijd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden online besteld maar die was niet aangekomen waardoor we l a nu moesten wachten omdat het nog gebakken moest worden. Bij thuis komst bleek er ook nog een friet speciaal te weinig te zijn maar wel betaald. We hadden gevraagd om saus over de friet maar dit was ik niet gedaan

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, stond al klaar, perfect geregeld

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon weer top als altijd. Ook in deze tijden is de service goed en het eten ook.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst. Werk erg goed. Verwacht tijdstip om op te halen was ook goed, ik hoefde maar heel even te wachten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frites en snacks perfect. Mooi op aangegeven tijd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit. Bestelling precies op tijd. Ook in deze tijd zeer efficiënt.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heldere app goed te overzien en n duidelijk tijdsbepaling Maar ook dat je buiten de app om ook gewoon kan binnenlopen om je bestelling te doen wat t nog makkelijker wordt om spontaan binnen te lopen

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld online, heerlijke friet!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en duidelijk online bestellen, ruime keuze producten. Duidelijk op welk tijdstip je het op kon halen (werd ca 10-15 minuten later), lekker gegeten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en kwaliteit. Vriendelijke bediening!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect mooie prijs maar zeker de kwaliteit super super

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker, zoals altijd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, jullie laten ons niet in de steek. En nog erg lekker ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijd klopte niet, 20 minuten moeten wachten en bij thuiskomst bleek de bestelling niet te kloppen. Jammer je gunt t de plaatselijke ondernemer, maar niet zo

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend. Goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service bestelling was bijna klaar op gekozen ophaal tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frites en vlotte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel goed geregeld Super dat jullie dat initiatief hebben genomen ,dat de mensen toch in deze zware tijd een lekker frietje kunnen eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

100% Top geregeld !

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote klasse heerlijk eten zeer enthousiast team wat er klaar staat in deze bizarre tijd ook een prima systeem via de app

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed daar

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld zo. Onlie bestellen en betalen en dan afhalen. Helaas zat 1 snack er niet bij, zagen we thuis. Een belletje en ze kwamen hem binnen 7 minuten nabrengen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet smaakt goed. (Vorige keer was het koud!!!!) Bij opmerkingen neergezet dat ik buiten sta, en dan roepen ze het binnen om. Gelukkig lette een andere klant op en was de friet nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet is gewoon friet natuurlijk, daar kan je weinig aan verkeerd doen. Dus het eten was prima. Waar ik wel over struikelde is dat ik pas bij de bevestiging in de mail zag dat je als klant €0,25 transactiekosten betaald. Vind ik niet van deze tijd hoor. En als je dat door berekend, geef dat dan aan de voorkant aan alvorens je betaald, niet nadat je al betaald hebt. Dat voelt heel oneerlijk. Ik bereken mijn klanten ook geen transactie kosten. Bovendien betaalt de klant op jullie verzoek met i-deal. Niet erg klantvriendelijkheid dus 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afbeelding belgische sate laat 2 stokjes zien...blijkt er maar 1 te zijn 🤔 beetje misleidend Verder smaakte het heerlijk! Misschien daarom ook wel teleurgesteld dat het maar 1 stokje was 🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister avond friet en snacks besteld via de app. Dat ging prima, helaas wel wat lang wachten maar dat is nou eenmaal zo. Eenmaal thuis met de frietjes waren deze erg hard en niet lekker. Alsof ze al 2x eerder afgebakken waren ofzo. Met als gevolg dat wij en onze kinderen niet veel gegeten hebben en ik nu mijn gehemelte open heb liggen door alle harde stukjes. Ook de saté saus was bleef als je t bakje op zn kop hield er gewoon in plakken en ook niet lekker daardoor. De snacks waren prima! Jammer, niet voor herhaling wat ons betreft. Ook niet wat we gewend zijn....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zag geen verschil met de gewone manier. Wel 10 mensen in de winkel. En moeten wachten En bij thuiskomst een betaalde frikandel speciaal te weinig. Heb ik met Chantal over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijne service en lekkere friet, snacks en broodjes! Bestellen al jaren elke vrijdag friet met het bedrijf.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker! Snel klaar en makkelijk te bestellen. Wij eten of bestellen altijd hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreemd dat er extra kosten bijkomen voor transactie terwijl er juist gevraagd wordt via de app te bestellen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren goed, friet was niet helemaal top en heb ik beter ervaren. Voor mijn gevoel lagen ze er te kort in het frietvet.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

top! lekker snel

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed en klaar op het afgesproken tijdstip

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afspraak om 18.35 afhalen werd uiteindelijk 19.00 uur. Moest er zelf achteraan gaan. "Oh ja hier hangen nog een paar briefjes" was de laconieke reactie. Friet was taai en niet lekker!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben ondanks te hebben besteld lang moeten wachten. We zouden onze bestelling om 18.40 opkunnen halen mijn zoon was er al om 18.35 en moest toen nog wachten ik belde hem om 18.55 en hij was pas om 19.10 thuis met de bestelling en dat is nog geen 5 min fietsen van de friettent af. Echt schandalig. De speciaal zat ook in het kleine gedeelte naast de friet. Ze waren het er niet mee eens dat er contant betaald werd. Nou niet iedereen kan online betalen dus, voor mij was dit een slechte ervaring en ga ik er niet meer terug

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld zo, bestellen via app buiten wachten, naam afroepen en ophalen. Top!!!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top levering. Besteld online. Afgehaald. Tijden kloppen redelijk goed maar jullie hebben het gelukkig ook druk. En bekend bij vaste klanten als je een friet klein middel of groot besteld, nou probeer het maar eens op te eten. Zeker niet te weinig hoor! Een 10 hiervoor. En altijd alles lekker.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was klaar toen we er aan kwamen.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer online besteld. Ging prima. Bestelling was bijna klaar toen ik op de aangegeven tijd bij de Smickel was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet kwam in overvloed en was exact op het gewenste tijdstip klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, werkt perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker nieuwe aardappelen. Goede service ook tijdens deze dagen met beperkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De snacks waren prima maar de friet was melig. Deze was niet lekker en hebben maar een paar steeltjes gegeten. De rest weggedaan zonde van dit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Handige App, mis alleen zoekfunctie voor bepaald product.ik kon een portie stoofvlees niet vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed.Zoals het altijd daar goed eten is.En nu een mooie service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was precies op tijd klaar en heerlijk

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Na bestelling (45minuten vooruit gezet) kwamen we aan bij de cafetaria. Na enige minuten in de rij gestaan te hebben toch maar even gevraagd hoe het met de bestelling stond. Daar gingen ze aan beginnen als de bestelling van de 7 personen voor ons klaar was. Vraag me af wat het nut van online bestellen dan is?

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was of super oud of al 10 keer gebakken. Snacks waren prima.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste snackbar van Veldhoven en omstreken. Onze bestelling heeft wederom heerlijk gesmaakt.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Schandalig om te zien hoe druk het binnen was. Alleen afhalen, ho maar! Gewoon mensen die over de toonbank hun bestelling schreeuwen. Corona restricties .... nooit van gehoord!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gruwelijk lekker, duurde wel wat lang. Misschien mogelijk om tijdens drukke momenten langere wachttijden in te stellen op de app.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk alleen het bestellen zelf was wat minder. Ik vond het heel fijn dat jullie met deze crisis open zijn maar bijna 2 uur voor het ophalen is wel heel veel. 1uur en een kwartier was de afhaaltijd. En toen nog eens 35 minuten moeten wachten. Eigenlijk was mijn honger over

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Frites was niet warm en de kalfskroket was koud. Ondanks bestelling via app nog 15 minuten moeten wachten. Geen aanrader

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bediening, vriendelijk personeel en lekker eten

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld en mooi op aangegeven tijd klaar

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker franse frietjes en goede snacks. En lekker snel klaar.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we aangeven geen "konijnvoer toe te voegen svp dan niet doen. Vandaag was broodje nat en dat kwam de smaak niet ten goede.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en ook lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker! En makkelijk bestellen via de site.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De friettent is altijd goed alleen jammer daart als je om extra hard gebakken friet vraagt je dit niet krijgt. Is helaas nu de 2 de keer. Voor de rest niets te klagen.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zag op de lijst geen gewone bamischijven staan, wel de oriëntaalse en de pittige. Verder is alles oké

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden ras friet en gewonen friet besteld en kregen fransefriet met ras friet en de gehaktbal was bevroren

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaste klant en altijd zeer tevreden. Maar dit keer....... Via app besteld. M’n dochters gingen het ophalen en mochten nog een keer betalen. Ik appte dat ik al besteld had. Wel netjes opgelost en geld terug gegeven. Maar toch slordig vind ik. Thuis ontbrak de satesaus. Kan gebeuren. Maar niet happy dit keer

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal geven we 5 sterren en zijn we heel tevreden. Ook met bestellen via de App ging het voorgaande keren erg goed. Dit keer helaas niet. Gezinszak 2 franse friet kon voor eigenlijk volledig in de vuilnisbak. Was veel te doorbakken en heel erg hard. Echt niet lekker. De snacks waren redelijk goed (een aantal goed en een aantal minder), daarom 2 sterren. De wachttijd was vorige keren goed, nu 10 minuten extra moeten wachten. Maar we kwamen ook op drukste moment. Volgende keer hopelijk weer een review met 5 sterren. Was nu helaas onder de maat.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede producten en op tijd geleverd door aardige mensen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling voor een groep. Alles klopte, was netjes op tijd bezorgd. Bedankt!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd. Alleen kinderfrietje vergeten maar was achteraf niet erg, hadden genoeg en was erg lekker!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, maar als je via internet besteld zit je altijd lang te wachten. Het is nooit op tijd klaar en dat is vervelend.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Friet besteld via app voor 18.30 op te halen vandaag. Daar aangekomen was het donker? Briefje op de deur gesloten wegens onderhoud en personeelsfeest. Leuk voor jullie hoor 🥳maar zorg dan dat je niet met de app kunt bestellen voor vandaag!! (Tipje😉 om teleurstelling te voorkomen bij de klanten)

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Handig om zo te bestellen! Werkt hartstikke goed!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging erg vlot en snel. Aangegeven tijd klopte ook helemaal. Kwaliteit van het eten is erg goed! Op naar de volgende bestelling ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Hamburger van het huis zat in een te klein zwart plastic bakje gepropt. Bakje was een stuk kleiner dan het broodje. Knoeiboel met opeten. Was wel lekker. Advies: verpakking aanpassen.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet was aan de taaie kant

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Friet was niet lekker , vettig en te door bakken. Snacks waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lief dat jullie het komen thuis bezorgen maar het was koud.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden, op tijd bezorgd door een aardige jonge man!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik ga normaal gesproken altijd naar t’ clowntje. Vond de friet en de snacks even lekker alleen ik zag wel een prijsverschil in negatieve zin vergeleken met t’ clowntje.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zowel de stoofvlees kroket als kwekenboom waren helemaal slap en niet heel warm. Veel kleine harde stukjes friet, beter gewend maar deze keer helaas niet goed.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Levering was prima in orde, iets later maar zeker geen probleem ivm de drukte. Echter weer te goed geloven geweest dat de bestelling die je in je hand krijgt klopt waardoor je thuis komt en je erachter komt dat de milkshake kers er niet bij zit. Begrijpelijk dat het chaotisch is met drukte maar toch teleurstellend voor het thuisfront die met smart zat te wachten op een milkshake en dus ook 3,20 euro teveel betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

helaas een item was niet geleverd. Om terug te gaan zou zonde zijn van de rest!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Kaassouflee mega zout, friet was taai en veel kleine harde stukjes viel erg tegen deze keer. Kind en vrouw na het eten last van buik krampen.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de site kon ik geen losse snack kopen er kwam steeds bij te staan welke saus erbij moest. Ik had een broodje kroket en ik kreeg het niet besteld zonder mayonaise dus ik heb de mayo er thuis afgehaald maar dus wel onnodig teveel besteld ik wilde ook losse frikandel bestellen maar ik heb dat toen maar niet gedaan omdat ik er geen saus bij lust. Eten was verder wel goed en fijn dat je thuis kunt betalen en daardoor geen geld hoeft mee te nemen.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altij lekker

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

smaakte erg goed hebben ervan genoten heel erg bedankt!!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Compleet, keurig verpakt op tijd klaar

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Er was iets fout gegaan bij onze bestelling en de Smickel heeft dat heel erg goed opgelost. Ze hebben het nageleverd....klasse hiervoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet was deze keer niet lekker krokant zoals we gewend zijn. Speciaal naar De Smickel rijden leverde een kleine deceptie op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De tijd die je door krijg klopt nooit gisteren was het 10 later klaar

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snel en makkelijk

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk en Snel. Ideaal je komt binnen pakt je bestelling aan en weer naar huis

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel, handige app

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Vrij slappe friet helaas, Merk dat dit op drukke momenten vaker voor komt.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond niet klaar.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

prima service. alles naar wens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom een Glutenvrij kroket besteld (goede ervaringen mee) echter deze keer leek deze kleiner, lichter van kleur en “meliger”. Weet niet of er een ander merk is gebruikt of minder lang gebakken is? Ik ben beter gewend :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Na paar keer telefonisch te bestellen wat niet lukte, hadden we via internet bestelling geplaatst dat we het zouden komen halen. We werden vervolgens gebeld en het werd alsnog bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede friet, veel ook! en veel saus ook! Veel keuze aan snacks. En echt top dat je van te voren online kunt bestellen!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed. Alleen jammer dat ze de kaas soufflé vergeten waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Waarom extra kosten wanneer je met ideal betaald? Toch maar pinnen dan?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer was de bestelling niet compleet! Geen bakke sate saus deze keer! De vorige keer miste we een snack.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snacks + 3 Hamburges waren lekker. Maar toch moet ik een paar minpuntjes opnoemen. 1. Ik had Hamburgs zonder sla etc besteld. en wat zat erbij de sla+ komkommer. En dit is niet de eerste keer, van de 5 keer 3 keer met sla. ( of zo als ik het noem "konijnenvoer" 2. Bestelling lag niet klaar op de afgesproken tijd, sterker nog ze moesten er nog aan beginnen.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd om de speciaal over de frietjes en dit was niet gebeurd. De tijd voor op te halen was 20 minuten maar daar aangekomen duurde het nog een kwartier. Ik had achteraf beter in de zaak kunnen bestellen dan was ik misschien wel eerder thuis geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service en vriendelijk personeel maar het belangrijkste lekkere friet

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Hamburger, broodje en uien zwart verbrand. Bitter van smaak. Kaassoufle te lang in het vet dus geen vulling meer. Jammer. Normaal geen klachten en erg tevreden.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste friet en snacks van veldhoven.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het een beetje vreemd dat mijn broodje gezond geen ham en kaas had. Ik ben gewend dat dit er altijd op zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

om 17:24 bestelling geplaatst voor 18:00. bij aankomst om 18:02 bleek helaas de bestelling vergeten te zijn. 10 minuten later alsnog gekregen natuurlijk maar ik zie zo geen voordeel van de app.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Superfijn dat je tegenwoordig vooraf online kunt bestellen en betalen. Veel keuze aan snacks, en erg lekkere frietjes!

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk dat je kunt bestellen zo hoef je niet lang te gaan zitten wachten. Alleen wat wel belachelijk is is dat je transactie kosten moet betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was niet warm!! Bezorgster stond ook nog eens bij het verkeerde adres.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en goed bereid.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kom al jaren bij de Smickel het is daar prima, bediening en producten erg goed . Wij zijn onlangs verhuisd en wonen achter Versco en toch blijf ik bij de Smickel komen ik denk dat dit genoeg zegt.

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Niet klantvriendelijk!!! Bezorgkosten rekenen als wij een keer onder de € 15,- bestellen, terwijl wij normaal wekelijks minstens voor € 25,- bestellen!!!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld ivm tijdnood aan onze kant maar dit was helaas niet goed gegaan waardoor we uiteindelijk nog 25 min moesten wachten op de bestelling. Excuses werden netjes aangeboden. Bij thuiskomst bleek een kaassouffle ineens een ragout kroket. Normaal grote Smickelfan maar deze keer ging het helaas niet helemaal goed dus kan er niet meer van maken.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, echter 1 minpunt, de bestelling stond niet klaar toen ik daar aan kwam. Ze moesten er nog aan beginnen.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Op loop afstand een snackbar maar vanwege de kwaliteit rijden we toch naar het Look.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel prettig om via de app een bestelling te plaatsen. Scheelt in wachttijd bij de cafetaria zelf.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling laten bezorgen was in eerste instantie niet mogelijk. Na telefonisch contact met omwegje toch gelukt. Keurig op tijd bezorgd. Eten was prima.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit was onze eerste bestelling via de app ipv in de friettent zelf. We willen altijd graag de Franse friet zacht gebakken. Dit ook specifiek als opmerking vermeld. Helaas was de Franse friet erg doorbakken, waardoor deze behoorlijk “droog” was. Aan de kleur van de Franse friet te zien was in deze ook te zien dat het lang gebakken is geweest. Voor de rest tevreden over de bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Superhandig deze app, werkt perfect!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Mooi op afgesproken tijd klaar. Handig door middel van App bestellen.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Veldhoven! De app is lekker uitgebreid, alle opties zijn beschikbaar. Ideaal vanuit thuis bestellen!

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste friet in Veldhoven. Vaak druk maar ontzettend goed georganiseerd dus goede service. App scheelt wachttijd ter plaatse. Ik ben er blij mee!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar, helemaal compleet en erg lekker. Een absolute aanrader!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

lekkere friet en snacks, alleen jammer dat je via de site geen franse friet kan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg makkelijk, kwaliteit is uitstekend. Glutenvrij veel keuze in snacks, top!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Al lange tijd de beste snackbar in Veldhoven

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd super tevreden geweest als ik gewoon of telefonisch bestelde. Maar allebei de keren dat ik via de app bestelde is er wat mis gegaan. De eerste keer was de bestelling over het hoofd gezien en vandaag waren ze het stoofvlees vergeten dat ik dus wel betaald heb. Erg jammer want ik ben super blij met de mogelijkheid om op deze manier te bestellen. Maar ik 'durf' het niet meer zo te doen, Haha. Kwaliteit van het eten is over het algemeen super en dit zijn geen wereldproblemen hoor, maar ik ga er toch vanuit dat een bestelling gewoon klopt.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

De app werkt perfect. Geen wacht tijd voor de telefoon maar simpel bestellen via app. De Smickel is gewoon een goeie friet tent.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Snel en op tijd

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een heerlijk kroketje op een perfect afgebakken pistoletje voorgeschoteld gekregen. Bovendien was de service erg goed en snel. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Werkt fantastisch !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.