Beoordelingen van De Smickel Veldhoven

Recente recensies

4.0
Mauer
gisteren

Weinig stoofvlees en kroket viel half uit elkaar..

Lois
30 januari 2023
Anouk
30 januari 2023
Helma Duisters van de Laar
29 januari 2023

Heerlijke gerechten en op het tijdstip klaar wat je online besteld

Kim
28 januari 2023

Altijd tevreden over de bestelling, maar vandaag minder. Bijna geen mayo en uien op de frikadel speciaal,geen knoflooksaus bij de smulrol en de cheddar kaas was bij de cheeseburger ver te zoeken

Anoniem
27 januari 2023

Keurig op tijd en warm bezorgd Lekker zoals altijd

Marleen Van De sande
27 januari 2023

Vorige keer zat er geen curriculum bij mijn sitostick en gisteren had ik een opmerking, graag de speciaal over de friet en dat zat er gewoon naast in het bakje.

C leest Van der leest
26 januari 2023

Ik heb dit nog nooit bij iedere friettent gezien dat als ik een frietje special bestel dat de saus en de uitjes in het kleine bakje er naast zitten. In mijn ogen hoort dit over de friet te zitten. Of ben ik nu gek? We hadden een viandel besteld en krijgen een frikadel. Misschien het personeel is beter laten lezen en op laten laten. Het frietje champignone saus zat de saus meer onder me friet als in het bakje er langs. Ik ben dit niet gewend van jullie.. en sorry dat ik het moet zeggen maar het is net met de jaren of jullie achter gaan met de bestellingen goed af te leveren want dat de bestelling fout gaat was niet de 1e keer bij ons. Ik ben normaal nooit zoon klager maar dacht moet het even kwijt

peter van Anrooy
15 januari 2023

vriendelijk personeel en prima frietje zoals deze moet zijn

Alex
13 januari 2023

Online besteld, bestelling gereed op de afgesproken tijd. sUPER

Anoniem
11 januari 2023

Netjes en goed warm bezorgd Lekker zoals altijd

Andre
9 januari 2023

Ik heb een grote friet stoofvlees met majo besteld. Bakje zat maar voor 2/3 vol. Snap dat alles duurder is maar dit is wel heel weinig.Heb er een foto van gemaakt

Saskia
7 januari 2023

Wellicht een idee om de loaded fries ook in een klein of middel aan te bieden. Deze portie is heel groot en het is zonde om een deel weg te gooien

Richard
7 januari 2023

Service en kwaliteit is altijd goed geweest. Toch moet ik erkennen dat de laatste tijd de friet niet altijd doorbakken is oftewel slappe hap. Verder beste friettent in de omgeving.

N. van Velzen
6 januari 2023

Online besteld om 18.05 af te halen. Uiteindelijk was de bestelling ruim 20(!) minuten later klaar.. en er werd geen excuus aangeboden voor het wachten. Wat is dan het nut van online een tijdstip kiezen?

Peter
3 januari 2023
De Ruiter
24 december 2022

Normaal bestellen we ter plekke maar nu een keer online geprobeerd. De wachttijd was veel langer de friet was slap, de bahmi ook en rest vd snacks lauw van binnen behalve de glutenvrije snacks die waren warm.

W. Findhammer
23 december 2022
Jesse Rasmussen
21 december 2022

bevestiging kwam niet door daarom tweemaal besteld.

Yvonne van gennip
20 december 2022

Grote friet stoofvlees, weinig friet en weinig stoofvlees dan vindt ik het duur betaald

Twan van den Boogaard
19 december 2022

Frietje stoof met weinig saus zonder vlees, dit is helaas voor de 2e keer.

MV
12 december 2022

goed verzorgde bestelling.

G Toonen
12 december 2022

Smaakte top!! Wat later klaar dan de tijd die afgesproken was, maar verder een aanrader

Jan Hidding
10 december 2022

De friet en snacks waren koud.

Dellevoet
10 december 2022

Online besteld . Goed en snel.

Kim Sporen
10 december 2022

Heerlijk zoals altijd en vriendelijk personeel!

Ine van de Moosdijk
9 december 2022

Het was lekker!

Piet
9 december 2022

Lekkere frietjes

Patrick Verbist
4 december 2022

Het eten smaakt elke keer weer goed, het bestellen via de site is ook prima in orde, je kunt zelf de tijd van afhalen kiezen. Alleen door de drukte ( op zondag 1730-1830 uur) loopt dit vaak wat uit, dus houd ik hier al rekening mee.

Bianca
3 december 2022

Altijd lekkere friet en snack! Vriendelijke medewerkers. Ik heb online besteld en soms is het effe wachten, maar meestal staat het zo goed als klaar als je binnenkomt.

Kleijne
2 december 2022

Goed verzorgd, lekkere friet en zeker de biefstukschotel is een aanrader!

Brenda
30 november 2022

Altijd goed snel en lekker. Super service!

Ester
27 november 2022

Kwaliteit eten was prima maar bestelling was ( weer) niet op tijd en de sfeer in de zaak erg gestresst. Er werden dingen vergeten in bestellingen en gevloekt. Kan gebeuren, maar het was niet zo heel druk, er was geen controle. Ben ik niet gewend hier.

Monique Damen
26 november 2022
Ingrid Kuypers
25 november 2022

Telefonische bestelling gedaan. Niet klaar op afgesproken tijd helaas.

Evelien
25 november 2022

Bij drukte gaat het nog weleens mis helaas. De friet was slap, de kroket te zacht en de loempia niet warm genoeg...jammer

Silvia
25 november 2022

Lekker eten, klein probleempje zo opgelost

Fabiënne
19 november 2022

Eten was lekker, jammer dat de bestelling bijna een kwartier telaat klaar was

.
18 november 2022

Het lijkt wel of er, ondanks de steeds hoger wordende prijzen, steeds minder friet gegeven wordt.

Mitchel
13 november 2022

Duurde lang voordat ik bestelling kon afhalen en daarna ook nog een kwartiertje moeten wachten omdat het alsnog niet klaar stond. Friet was nogal koud bij thuiskomst, terwijl de snacks goed warm waren. Friet was niet goed gebakken, veel te veel harde stukken er tussen.

Thea Retera
13 november 2022

Lekkerrrrrr

Kim Sporen
13 november 2022

De lekkerste friet en snacks bakken ze hier! 😋

Van den Dungen
3 november 2022

Lekkere knapperige frietjes, zeer goede kwaliteit 👌

Alex
29 oktober 2022

Online besteld, alles stond klaar op de aangegeven tijd.

van Delft
26 oktober 2022

Volgende keer liever friet zonder haar. En we hopen dat het een baardhaar was. We hebben foto mocht je het willen zien. Bah bah.

JW Elbersen
23 oktober 2022

Top. Zeelst hamburger is geweldig!

René Koetsier
21 oktober 2022

Hadden via site besteld en alles was top. De aanvulling via de site was allemaal toegevoegd. Heerlijk gegeten thuis.

DD
20 oktober 2022

Op tijd bezorgd en heerlijke friet

Daniëlle
17 oktober 2022

De friet was heel erg hard gebakken Kon er met mijn vork bijna niet in prikken

Severinus
9 oktober 2022

Heerlijk!

Annemieke
8 oktober 2022

Lekker friet!!! Ragouzi was ook erg lekker

Monique van UC
7 oktober 2022

Perfect! 2 bestellingen gedaan voor in totaal ongeveer 40 mensen en ALLES klopte. Netjes op tijd bezorgd, helemaal compleet. Zeer zeer tevreden. Dank!

Belinda
7 oktober 2022

Franse friet was veel te lang gebakken, niet te eten. Echt jammer normaal hebben jullie echt goeie friet. Volgende keer maar weer de "normale" friet.

Marloes
4 oktober 2022

Heerlijk!

Frans Godlewski
1 oktober 2022

Goede kwaliteit en mooi op tijd klaar!

Joyce
28 september 2022

Altijd lekker bij de Smickel!! Vooral de smickelsaus :P

Danielle
26 september 2022

Deze keer helaas heel veel kleine harde stukjes friet

Kristel mertens
26 september 2022

Helaas was het koud. De tas met snacks en friet heeft een 10/15 min gestaan maar moest nog 1 snack bij.

Henk Blox
25 september 2022

De kwaliteit blijft helemaal oké. Maar elke keer (frequentie ongeveer 2 wekelijks) is de bestelling niet gereed op het gekozen tijdstip. Laatstelijke vrijdag zelfs een kwartier moeten wachten

Jeanet De Wit
24 september 2022

Ondanks dat het op het tijdstip erg druk was bestelling precies op tijd klaar . Complimenten

Roland
19 september 2022

Wederom niet goed gegaan met de bestelling online. Zat 1 friet niet bij. Gebeld en ze kwamen snel een friet brengen, ik dacht oke kan gebeuren allemaal. Maar die nagebrachte friet was nog niet goed afgebakken, hartstikke rauw. Dit is de derde en laatste keer dat het gebeurt. Ik ga er niet meer heen. Deze tent was voorheen goed, maar sinds er andere eigenaren in zitten gaat het snel bergaf.

Regien
18 september 2022

De friet en snacks waren erg lekker. Handig om vooruit te kunnen bestellen en betalen😃komen zeker terug!

Yvonne Evers
10 september 2022

Friet was koud !!

Anoniem
7 september 2022

netjes op tijd bezorgd, goed warm en lekker zoals altijd

Henk Blox
5 september 2022

De kwaliteit van het eten is en blijft gewoon toppie. Blijf roepen als je telefonische bestellingen doet -ook bij meer dan een half uur vooraf- dat deze altijd ruim over tijd zijn om te kunnen ophalen

Bep Janssen
2 september 2022

De frites was donkerbruin en veel te hard gebakken.

Alex
28 augustus 2022

Online besteld erop de geplande tijd geleverd, prima.

Alex Damen
25 augustus 2022

De hamburgers waren wederom geweldig zeker voor herhaling vatbaar.

vd Berg
21 augustus 2022

De Franse frietjes zagen er goed uit maar de gewone friet was veel te donker gebakken en niet lekker.

Dick
20 augustus 2022

We lazen een aantal mindere reviews mbt slechte friet, ontbrekende snacks e.d. de laatste tijd. Toch besloten te bestellen en ... alles was helemaal naar wens! Goeie friet, alles goed op temperatuur, niks ontbrak. En exact op de gevraagde tijd op een zaterdagavond! Lekker gegeten.

.
16 augustus 2022
Wouter
12 augustus 2022

Heerlijke friet en met de app gemakkelijk te bestellen

Anoniem
10 augustus 2022

Keurig op tijd en goed warm bezorgd Smickelen zoals altijd

Rik van den Broek
5 augustus 2022

Weer een bakje met saus vergeten.

Ad
4 augustus 2022
Patrick
4 augustus 2022

Friet veel te lang gebakken en 2de x oprij geen knakworstjes er bij

Floor
2 augustus 2022

Lekker!

Normen
2 augustus 2022

Beste De Smickel, jullie friet mag echt iets aan gedaan worden. Hij is niet lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Eerlijk gezegd , wij vonden de friet niet lekker.

E
31 juli 2022

Precies op tijd En kwaliteit zoals altijd

Bart
31 juli 2022

Heerlijk als altijd, en afhalen ging perfect!

T
30 juli 2022
Joey
22 juli 2022
Maaike
21 juli 2022
Anoniem
13 juli 2022

Goed warm en netjes op tijd bezorgd Smikkelen zoals altijd

Toon
10 juli 2022

Lekkerste friet met snelste bediening uit de regio. Wel de vriendelijke vraag aan het personeel om de bestellingen te dubbel checken alvorens mee te geven. Vandaag weer een snack te weinig in de zak. En als je dan met een groep van 7 mensen bent, ga je niet terug rijden om die ene extra snack maar is er wel iemand teleurgesteld. Maar we komen zeker altijd terug!

Wendy Verhouden
3 juli 2022

Complimenten, nette service.

Wilco
2 juli 2022

Lekkerste friet van Veldhoven

Willem
1 juli 2022

Meer dan een half uur moeten wachten , daarna bij thuiskomst waren de kroketten open gebarsten , kaassoufles waren niet gaar en frikandel doorbakken. Na deze klacht door te hebben gegeven hebben ze wel netjes de snacks opnieuw gebracht en deze keer wel prima maar is gewoon niet zoals het hoort

Wouter
30 juni 2022

Goede kwaliteit en lekker snel klaar

Bo Habraken
30 juni 2022

Hallo mama van Filou, ik ben benieuwd of er misschien een kinderhamburger op de kaart kan komen. Die andere burgers zijn te groot voor mij. Groetjes van Bo uit groep 1D

Ester america
26 juni 2022

Kwaliteit prima, maar voor de 2 keer is mijn bestelling niet goed doorgekomen waardoor ik (weer) moest wachten en zelf Heb gevraagd hoe het ging met de bestelling

Huub en anita evers
24 juni 2022

De sate was veel te hard gebakken,was zelfs zwart En de friet was zeer slecht, ook te hard Zijn we niet gewend

Jim
23 juni 2022

Altijd weer lekker en complete levering van de bestelling.

Frank de laat
23 juni 2022
Lauren
19 juni 2022

Snelle levering, keurig op tijd. Lekker eten.

Coby
16 juni 2022

Lekker en warm

I
8 juni 2022

Aangebrande friet onmiddellijk zichtbaar dus eenvoudig te vermijden

Anja Roets
6 juni 2022

Normaal dik tevreden alleen nu miste wij 1 snack in onze bestelling. Jammer dat je geen mailadres op de website kan vinden om dit te melden.

Roland Goossens
6 juni 2022

Voor de 2e keer achter elkaar niet goed! Vorige keer snack vergeten. Nu was de friet zo hard doorgebakken dat de vullingen uit m’n smoel sprongen. Ben ik niet gewend van jullie. Geef het nog 1 kans. Anders zoek ik een andere snack zaak!

Petra Habraken
6 juni 2022

Normaal zijn we altijd erg tevreden. Vandaag klopte de bestelling niet. Ipv 2 satekroketten kregen we nu een gewone kroket en een satekroket. En er zat een frikadel speciaal teveel bij.

Krijgh
6 juni 2022

Friet was slap, terwijl hardgebakken gevraagd wordt. Snacks waren gelukkig wel goed... Slechte tijdsplanning, altijd later klaar dan geplande tijd.

Michael
5 juni 2022

Een gezinszak 3 besteld. Zoals vaker. Normaal tot de rand toe gevuld en soms er een bergje bovenop. Deze keer maar 3/4 gevuld wat tot teleurstelling leidde. Verder ... FANTASTISCHE friettent. Lekkere friet. Bestellen via internet is geweldig. Heel blij dat jullie in onze buurt zitten. We bevelen jullie aan bij iedereen.

Corry
1 juni 2022
Roland
30 mei 2022

Normaal altijd goed en 5 sterren. Nu.... een snack vergeten... Weliswaar een kleintje (knackworst) en daarom ga ik daar niet voor terug, of over bellen. Maar toch.... zorg gewoon dat het klopt! Tot de volgende keer.

V Herwijnen
29 mei 2022

Verbeter punt: ik zag tijdens het wachten dat de glutenvrije snack bij de niet- glutenvrije snacks liggen op het metalen blaadje wat klaar ligt voor het bakken. Dit zou men beter apart kunnen houden. Ivm kruisbesmetting. Is al het personeel hiervan op de hoogte? Daarnaast vroeg ik me af toen ik jullie bord in de winkel zat te lezen of er bv ook andere snacks toevallig glutenvrij zijn zoals shoarma, hamburgers ( zonder broodje), halve haan, saté, maaltijden etc etc. Dan kon ik online niet terugvinden. Zo ook niet welke sauzen glutenvrij zijn .

Eric
29 mei 2022
Peter van Gennip
27 mei 2022

Weer koude friet,partij koude oude friet waar nieuwe warme friet wordt bij gedaan, je friet staat al klaar en je snacks moeten nog komen

Joey g
24 mei 2022

Lekkere hete donder gegeten met een goede dot joppiesaus zeker voor herhaling vatbaar !

Bart van de Weijer
22 mei 2022

Gewoon goeie friet, goede app om te bestellen en daarmee vlotte service. Ik hou ervan!

Ruben
16 mei 2022

Perfect, de lekkerste snackbar!

Kyle Sipkens
15 mei 2022

Ik vond de friet tegenvallen, erg slap en de smaak was redelijk

Jacqueline
11 mei 2022
Liane
9 mei 2022

Lekker friet, er was een frikandel speciaal vergeten mee te geven met de online bestelling. Is heel netjes supersnel nageleverd. Top.

Natalie
7 mei 2022

Alles was lekker, vers gemaakt en op tijd klaar. Fijn geholpen!

Huub Evers
6 mei 2022
Mary v Helmondt
5 mei 2022

Prima service. Lekker gegeten.

Julia
30 april 2022

Altijd lekker bij de Smickel! Helaas miste we een kipnugget en was de friet erg hard en donker gebakken deze keer.

Saskia
27 april 2022

De loaded fries kip was heerlijk! Voor herhaling vatbaar

Anita
27 april 2022

Vond de friet niet te eten sorry En de satesaus zat niet bij de gehaktstaven beetje jammer

Rene
23 april 2022

Super lekker. alleen een frikandel vergeten. Maar ja.

Iris Kuijpers
21 april 2022

Goede service, kwaliteit en klantvriendelijk!

Susan Pennings
19 april 2022

De friet leek wel 3 keer al gebakken. Super bruin en smaakte naar echt oude verbrande friet. Zeer jammer. Nooit meer.

R. Goossens
18 april 2022

Normaal is alles altijd goed. Nu was de franse friet maar half gebakken. Leek wel alleen voorgebakken te zijn, rauw en klef. Ik had er geen zin in om weer terug te gaan dus we hebben het laten zitten voor wat het was, we hadden ook nog de normale friet. Erg jammer dit keer...

Bw
18 april 2022

Friet was te kort gebakken, was deels rauw. Kan gebeuren in de drukte, omdat het Franse frietjes waren. Wel Jammer

kromstraat 72
18 april 2022

lekkere friet en uitstekende service altijd! dankjewel

Alex
16 april 2022

Online besteld ,op tijd geleverd.

Martine
11 april 2022

Ik weet niet wat er aan de hand was, maar de frietjes waren niet lekker, niet doorbakken.

Roest
11 april 2022

De verse friet was wat slap en van binnen smaakten ze wat melig/rauw. Zijn we anders gewend van jullie. Verder was het lekker!

Ester
10 april 2022

Kwaliteit eten was goed maar bestelling niet goed doorgekomen, 20 minuten staan wachten, toen melding gemaakt. Het was toen snel klaar, netjes opgelost

Alex Rijbroek
10 april 2022

Online besteld, op afgesproken tijd afgehaald. Goede service.

Jan Zoethout
5 april 2022

lekker !

Rickert
2 april 2022

Weer goeie friet als vanouds

Peter van Gennip
23 maart 2022

De hamburgers stonden koud te worden omdat de rest van de bestelling nog niet klaar was, erg jammer, we hadden besteld met een tijd, dus dat zou toch makkelijker zijn

Leon van der Zanden
20 maart 2022

De friet, snacks en sauzen zijn van goede kwaliteit, vandaar dat ik er 13 minuten voor rijd, maar de service is slecht. Nadat er eerder meerdere malen snacks en sauzen zijn vergeten, waren er nu teveel snacks in een zakje gedaan. Drie kroketten waren geplet en amper te eten. Smet op het smikkelen…

Macey
19 maart 2022

Zoals altijd was het heerlijk!

Vogels
18 maart 2022

Super lekker en hele goede service!!!

R Cuijpers
14 maart 2022

Zoals altijd heerlijke friet. En die hamburgers bij jullie, fantastisch! Bestelling was precies op de afgeproken tijd klaar, pakte net de laatste product in de tas dus perfecte timing ;-)

Jesper
14 maart 2022
Jesper
14 maart 2022

Was lekker

Irene
14 maart 2022

Bij een bestelling van 2 friet, 2 kroketten en 2 porties mayonaise verwacht ik geen zak friet en ook niet dat de kroketten in de mayonaise liggen te zwemmen. Apart besteld = apart verpakt.

Roland Goossens
7 maart 2022

Was weer prima, we hadden dit keer een grote bestelling omdat de hele familie mee at. Online bestellen en meteen betalen en afhalen op bepaald tijdstip werkt prima, als het nog niet te druk is. Vraag me wel af waarom jullie niet om legitimatie vragen als je een naam omroept als de bestelling klaar is. Mijn bestelling was groot dit keer. Als ik nog niet binnen was bij mijn naam omroepen, zou zo iemand anders ermee vandoor kunnen gaan. Het is maar een vraag. Verder topzaak!

E v herwijnen
5 maart 2022

Fijn die glutenvrije opties, super. Ik vertel t tegen iedereen die glutenvrij moet eten 👍 Graag nog meer uitbreiding vh glutenvrij assortiment: bv lekkere hamburger, ( met) broodje, sateetje, of spareribs. Ik kan niet wachten 😋😋

May
5 maart 2022

Helemaal super de service had me vergist in ophaaltijd bakken gewoon opnieuw

Dick
4 maart 2022

Alles was keurig op tijd klaar. Jammer de hamburger was veel te gaar en daardoor niet die lekkere sappige smaak zoals anders.

Beens
28 februari 2022

Goeie friet. Rauwkost goed vers. Snacks ook prima! Voor herhaling vatbaar!

vd Leur
27 februari 2022

Friet was klef en dit ben ik niet gewend

Monique Baltussen
25 februari 2022
Francois
24 februari 2022

Lekkerrrrrr !!!!!!

H. Meijer
23 februari 2022

De friet was koud

Henri
18 februari 2022

Nieuwe Loaded Fries, een echte aanrader. Ik had de pulled pork. Super lekker. Lijkt niet goedkoop, maar als je ziet wat je krijgt voor dat geld. Helemaal top!!

Macey
15 februari 2022

De spareribs waren iets te krokant naar mijn smaak, voor de rest was alles heerlijk.

Sjak Van ekert
13 februari 2022

De enige friettent die nog spare ribs heeft van uitstekende kwaliteit

Ester america
12 februari 2022

Sate saus was erg pittig deze keer

Smulders
10 februari 2022
Soetens
9 februari 2022

Heerlijk, die nieuwe boeren friet maar het is veel te veel. Dat portie kan echt kleiner.

Hermannus
6 februari 2022

Top van kwaliteit. En vooral ook meer dan genoeg. Super.

Fred van Dongen
6 februari 2022

Friet en bitterballen besteld. De friet was prima, echter de bitterballen zacht en sommige zelfs papperig. Jammer, net eerder meegemaakt

Molenaar
6 februari 2022

Helaas niet de 1e keer dat de friet niet goed was gebakken en helaas was de kroket maar half gebakken. Jammer, want komen graag bij jullie.

.
5 februari 2022

Kroketten waren te lang gebakken deze waren allemaal open. De frietjes niet echt krokant.. frikandel vergeten maar deze werd netjes nageleverd.

Danny Boullart
5 februari 2022
Vogels
4 februari 2022

De lekkerste friet die wij ooit gehad hebben, dus komen ook alleen maar naar jullie toe… Ook de service is ontzettend goed! Vandaag ook een bestelling geplaatst en jullie belden zelfs uit jezelf op of het bezorgd moest worden, aangezien we dat normaal gesproken iedere week laten doen… Ga zo door😃👍🏻

Blox
29 januari 2022
Jan Zoethout
27 januari 2022

lekker makkelijk, dat online bestellen. snelle service, goede en lekkere producten.

Jesper
27 januari 2022
Severinus, Kromstraat 72/ 72a
23 januari 2022

was lekkerrrrrrrr! en een goede service.

.
16 januari 2022
Rick
15 januari 2022

Weer heerlijke friet zoals altijd!! Was weer lekker!

Goed lekker! Misschien de Franse frietjes iets warmer kunnen zijn.
14 januari 2022
Debbie
13 januari 2022
Eric Hazelaar
9 januari 2022

Altijd tevreden over onze bestellingen. Echter deze keer zat er geen friet satesaus met mayonaise bij. In plaats daarvan een extra friet speciaal. Helaas was de gepaneerde frikandel deze keer amper gepaneerd.

Michael
9 januari 2022

Smickel is geweldig en dat vertel ik iedereen. Deze bestelling was de friet te lang doorgebakken. Kan gebeuren.

Vlemmix
7 januari 2022

Voor de 2e keer op rij een snack vergeten en de friet was erg hard gebakken. Bestelling was ruim 20 minuten later klaar dan besteld.

Henri
7 januari 2022

Top kwaliteit voor een redelijke prijs. En netjes op tijd bezorg.

Jim
6 januari 2022

Superhandige app en superlekker eten!!

Karin Bazelmans
6 januari 2022

Super service, gemakkelijk online te bestellen en snel af te halen, vriendelijke medewerkers die je direct begroeten bij binnenkomst en heerlijke friet en snacks met vele keuze mogelijkheden qua soort friet en sauzen e.d. TOP snackbar!!!

Niels
28 december 2021

Als vanouds. Lekkere producten (friet, kroketten, bitterballen).

Van den Broek
28 december 2021

Lekkere friet en goede service

Galvin
24 december 2021
Maarten
24 december 2021

Tevreden

Inge
23 december 2021

Er miste n portie kipfingers, kwam er helaas bij thuiskomst pas achter!

van der Zanden
21 december 2021

De friet, snacks en sauzen zijn lekker maar wederom iets vergeten (al de 4e keer). We bestellen hier meestal één keer per maand.

Yvonne
13 december 2021

Al vele malen afgehaald maar vandaag was de kwaliteit van de friet slecht. Zijn met 2 personen s avonds helaas ziek geworden. Niet wat we gewend zijn van de Smickel.

Lies
12 december 2021

Lekker en klopt altijd!

Monique
9 december 2021

De friet was veel te hard gebakken. En de BickeyBurgers smaakte heel anders, bijna geen gebakken uitjes en hele kleine broodjes en ik had het idee dat de saus ook anders was... Erg jammer!

Joop Kuster
8 december 2021

Ondanks de grote drukte toch mijn bestelling op tijd afgeleverd.

Michael Waterman
7 december 2021

Goede friet, lekkere snacks. Het enige wat aandacht nodig heeft is de oplettendheid van de medewerkers. Regelmatig mist de bestelde (en betaalde) mayonaise en vandaag zelf een verkeerde snack. Vervelend.

Patrick
6 december 2021

10 minuten staan wachten tot het klaar was, online besteld in tijdvak, dan valt dat wel ff tegen. Friet is altijd lekker !

I. Molenbroek-Verhagen
6 december 2021

Bij het uitpakken bleek de saus (speciaal groot) niet bij de bestelling te zitten. Ik heb daarvoor 4x gebeld, maar er werd niet opgenomen!! De friet leek wel voor de 4e of 5e keer gebakken. Veel te donker en te hard! Aangezien ik niemand telefonisch hier op aan kon spreken, hebben we de snacks gegeten en de friet weggegooid. Wat een teleurstelling! Zeker niet wat we van jullie gewend zijn!

.
2 december 2021

Super 👍

Jim
29 november 2021

Via super handige app besteld. Lekker handig!!

Waardenburg
28 november 2021

Het was weer top !! Heerlijke broodjes !!

Wilco w
26 november 2021

Zelfs een service verlenen die ze eigenlijk niet doen. Beste snackbar van Veldhoven en omstreken

S. Blaauw
22 november 2021

Voor de tweede keer geen mayo bij stoofvlees mayo

Rensie
22 november 2021

Beste friettent in de regio, de friet was deze keer wel erg hard gebakken

Macey
17 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten! Voor het eerst via de app besteld, helaas was deze niet goed doorgekomen. Personeel ging gelijk aan de slag en maakte excuses. Voor de rest super tevreden!

Stephanie Schröder
16 november 2021

Was niet conform bestelling, goulash kroket ontbrak. Kort geleden ipv goulash kroket een gewone kroket. Jammer

A van der Burgt
15 november 2021

De kwaliteit van datgene wat we van u hebben ontvangen was goed, maar niet wat we besteld hebben. Besteld (en betaald): 2 frites stoofvlees waarvan een de saus over de frites, en een frites speciaal. Wat we hebben ontvangen is twee fries special, waarvan een de saus over de frites en een frites stoofvlees.

Tamarah
15 november 2021

Eerste keer besteld en afgehaald, helaas meteen mijn friet champignonsaus vergeten. Wel fijn dat dat zelf na geleverd werd en wij dus niet weer op en neer hoefden te rijden. De champignonsaus is niet wat ik gewend ben, smaakte me zanderig en viel dus erg tegen! Voor mij mag die dus wel veranderd worden. Verder heerlijke friet en snacks in grote porties!

Roy
14 november 2021
Stafleu
14 november 2021

Snelle service

Ad
8 november 2021

Snel en goed geregeld. Kwaliteit is ook goed.

Sjoukje Gerritsen
3 november 2021

Helaas zat de bokworst die ik heb besteld en betaald niet bij mijn bestelling.

Marcel
31 oktober 2021

Online besteld zodat ik niet hoefde te wachten. Helaas door de drukte toch een kwartier staan wachten.

Rob van den Eijnden
29 oktober 2021
Verspaandonk
28 oktober 2021

Weer goed gegeten fijne frietuur

Marijn
26 oktober 2021

Was weer erg lekker

Fred van Dongen
25 oktober 2021

Geweldige service. Helemaal de afhaaltijd vergeten. En dat wordt soepel opgelost. Verder: Lekkere producten, aardig personeel, snelle service

Alex
24 oktober 2021
Rian
23 oktober 2021

Helemaal perfect op tijd geleverd. Verrukkelijke hapjes met lekkere sausjes

Angelique
17 oktober 2021

Gezinszakfriet 2 besteld bij thuiskomst was het 1, foutje kan gebeuren

D
17 oktober 2021

Op tijd en lekker

Ruud
17 oktober 2021

Iedereen heeft heerlijk gegeten door veel keus uit allerlei lekkers. Ook de satésaus was super lekker. Last but not least m: de complete bestelling werd keurig op tijd geleverd door een bijzonder vriendelijke en gezellige meneer 🥳👍

Renske Spierings
16 oktober 2021
Hans Spoormans
10 oktober 2021

Kwaliteit prima alleen levertijd klopt niet, had vooraf besteld en betaald, als afhaalmoment gaf u op 18.20 maar mijn bestelling was pas om 18.45 klaar is dan wel lang wachten.toch

Marc
10 oktober 2021
Kees
10 oktober 2021

Zeer lang moeten wachten Via de site besteld waarop hun tijd gaven dat het klaar zou zijn Was echter een half uur later pas klaar

Eefje de Lange
10 oktober 2021

Enkel ontbrak de hamkaassoufle. Gezien de enorme wachtrij niet de moeite genomen om terug te rijden. Het was erg druk.

Patricia
9 oktober 2021
Peter van Gennip
8 oktober 2021

Mijn friet champignonsaus was super lekker

Paul
8 oktober 2021

Super kwaliteit friet en snacks. Wel graag de goede wachttijd vermelden bij bestelling online. Nu lang moeten wachten bij de zaak.

J Matheeuwsen
4 oktober 2021

Kwaliteit van friet en snacks is prima, alleen was onze bestelling niet compleet en ontbrak er een frikandel speciaal

Roland
2 oktober 2021

Prima kwaliteit eten en goed bestelsysteem. Alleen in tijden van drukte loopt het wel eens uit van een kwartier tot 20 min... En laatst had ik 2 sauzen erbij besteld, mayo en satesaus maar bij thuiskomst bleken er 2 mayo in de zak te zitten. Verder geen klachten! Goede friettent.

Moniek
1 oktober 2021

Lekker gegeten, maar het eten was 25 minuten later klaar dan afgesproken. Jammer, want de reden dat ik online bestel is omdat ik in de pauze van mijn werk niet veel tijd heb om te wachten. Ik begrijp dat het druk is op vrijdag, maar ik heb ruim 45 minuten voor de ophaaltijd besteld en ik denk dus dat de planning van online bestellingen echt veel beter kan!

Sanne
1 oktober 2021

Loopt vaak lang uit. Sta je daar 20 min

Marlies
27 september 2021

We hadden een flinke bestelling met een combinatie van Franse en gewone frietjes. Die laatste waren lekker, warm en goed gebakken. De Franse waren te doorbakken en koud. Leek wel of ze 2x in het vet zijn geweest. Daarnaast ontbrak de pittige bami schijf bij onze bestelling. Verder was alles lekker en warm.

Dylan
25 september 2021

Prima service en snelle frietkes

Anoniem
25 september 2021

Niet wat ik van jullie gewend ben. Duurde best lang en friet veel te doorbakken. Was gewoon bruine friet.

V sambeek
24 september 2021

Lekker eten, vriendelijk

Bart van Leest
21 september 2021

Zoals gewoonlijk, gewoon goed. prima service, heerlijk eten. Ga zo door. Groeten uit Zeelst

Alex Rijbroek
19 september 2021

Snelle service na online bestelling.

Dick Koopmans
18 september 2021

De friet was lekker. De kipcorn ook maar beide kroketten waren koud. De een leek te zijn gefrituee Rd, de ander weer niet, omdat we niet om de hoek wonen niet terug gereden. Heel jammer, vorige keer was de snack ook niet goed. Helaas volgende keer was een snack veel te ver doorbakken. Dus friet oke maar rest gaat achteruit.

Roland
12 september 2021

Prima snackbar, goede kwaliteit. Bij de laatste bestelling echter 2x mayonaise gekregen terwijl er 1 satésaus had moeten zijn... Verder geen klachten!

Senders
12 september 2021

Lekker en mooi op tijd klaar! Vooraf betaald en dus snel gehaald 👍🏻

Henk Blix
11 september 2021

Kwaliteit en hoeveelheid helemaal top ! Echter was de bestelling voor de 3e maal op rij NIET op het afgesproken tijdstip gereed. 10 minuten moeten wachten

Lieke
11 september 2021

Lekker en vriendelijk personeel

Marcel Slegers
10 september 2021

Friet was overbakken niet te eten. Ook niet gewend van u. Eerste keer dat we dit meemaken en hopelijk laatste keer. Alle friet weg kunnen gooien. Zonde

Lieke
5 september 2021
Susanne Spoormans
1 september 2021

De vegetarische kroketten waren erg lekker.

Miranda
29 augustus 2021

Het smaakte heerlijk

Jolanda
29 augustus 2021

Friet was slap en niet lekker. StokBroodje eiersalade was vooral veel rauwkost en weinig salade. Ben beter gewend voor dr Smickel

Leon van der Zanden
28 augustus 2021

Heerlijke friet, frikadellen en mayonaise, maar de bediening kan aardiger en er wordt regelmatig iets vergeten...

Eric
27 augustus 2021

Ik heb de bestelling met 4 sterren beoordeeld omdat thuis bleek dat ik een friet met had gekregen ipv de (online) bestelde friet speciaal. De kwaliteit is 5 sterren waardig maar door deze slordigheid 1 ster aftrek.

Ivo
27 augustus 2021

Was weer heerlijk!

Nathalie
27 augustus 2021

Elke donderdag voor ons gezin de lekkerste Franse frietjes en vegetarische snacks.

Michael
22 augustus 2021
Rijbroek
22 augustus 2021

Snelle online service

M
17 augustus 2021
Ivo
15 augustus 2021

Friet leek wel opgewarmd van gisteren, bruin, slap en taai. Hier bestellen wij niet meer

Amendt
14 augustus 2021

Waarom transactiekosten. Wanneer ik in de zaak pin wordt dit niet in rekening gebracht.

René Oostinga
13 augustus 2021

Het eten is prima, maar jullie app voor bestellingen een drama, dit is nu de 4e x dat ik meer dan 20 min moet wachten, en het personeel kijkt je aan alsof het aan mij ligt. Zeg gewoon dat het eten een halfuur later klaar is, scheelt een hoop ergernissen, en ook vanavond, was ik niet de enige klant die zich hier vreselijk aan stoorde. Dit kost jullie echt klanten, terwijl het eten gewoon prima is.

Lauliefting
13 augustus 2021

Friet was melig

j.l.l. Kuijpers
13 augustus 2021

Ziet er goed uit maar een hamburger is geen biefstuk en moet goed doorbakken zijn. Het vlees was van binnen gedeeltelijk rood

Maroesjka
5 augustus 2021
Macey
3 augustus 2021

Zoals altijd weer super lekker gegeten!

Henk Blix
1 augustus 2021

Het eten was zoals we gewend zijn weer van perfecte kwaliteit. Jammer dat ik 15 min moest wachten op mijn bestelling want die was niet gereed op het afgesproken tijdstip terwijl het er niet druk was op dat moment

Ger
23 juli 2021

Op tijd klaar en smaakte weer lekker

Super lekker maar lezen ze dit wel?
23 juli 2021

Tijd

Joop Kuster
18 juli 2021

Altijd op tijd, netjes en vrolijk!

Macey
17 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Marijn
17 juli 2021

Was weer erg lekker

Huijbers
12 juli 2021

Makkelijke online bestelling, ruime keuze in friet maar ook in snacks. Ruime porties. Lekker gegeten !

Harriette
10 juli 2021

Erg lange wachttijd. Als je de bestelling om 18.10 uur afspreekt en het pas om 18.40 uur klaar is. Dat is wel jammer

Liebregts
10 juli 2021
Marijn
7 juli 2021

Ik heb dikke friet en dunne friet besteld maar kreeg 2x dunne friet

Jeroen van de Mortel
5 juli 2021

De kwaliteit was niets op aan te merken, hdt smaakte prima. Wel jammer dat ik via de online bestelling om 18.20u kon afhalen en vervolgens pas om 18.35u de bestelling klaar was. Online reeds betaald dus weinig keus....

Martien
4 juli 2021

10 minuten later dan in de app aangegeven maar wat zijn nou 10 minuten 😉. Ik zag wel dat er hard gewerkt werd. Eten was voortreffelijk.

Bianca van de Vorst
4 juli 2021

De friet en snacks zijn super. De tijd van bestellen mogen jullie ruimer nemen, heb nu al een paar keer best langs mogen wachten. Gisteren zelfs 20 min

Rob Bullens
26 juni 2021
Ilona Engelen
26 juni 2021

Frietjes waren erg hard gebakken (Leek wel opgebakken/te bruin) Dit zijn we niet v jullie gewend, Normaal zijn ze lekker, nu niet en dat is jammer

Lieke
20 juni 2021

Heel tevreden. Deze week toevallig weer besteld. We hadden door onze eigen fout per ongeluk te veel betaald tijdens het bestellen en gaven ze netjes terug. Het eten was lekker en ze houden goed rekening met allergieën.

Lieke
18 juni 2021

Ze waren heel behulpzaam. Ook met meedenken rondom een allergie van mijn zoontje. Bedankt Chantal.

Bart van Leest
16 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten. We komen niet voor niks vanuit Zeelst naar het Look! Tot de volgende keer

Eveline
13 juni 2021

Eerste keer online besteld. Bestelling keurig op tijd klaar, maar helaas klopte de snacks uit de bestelling niet.

Marloes Vermeulen
12 juni 2021

Normaal altijd tevreden, maar vandaag niet zo... Frietje speciaal zat er niet bij, viandel ipv frikadel en de friet was slap. Hopelijk volgende keer beter....

Marijn
12 juni 2021

Super lekker weer

steenmeijer
9 juni 2021

Vond het allemaal lekker maar veel te veel. Zou voor mij minder mogen. Moest stukje riojden met de auto en conseauentie is dan dat de frites een beetje zacht worden. /misschien tip door frites in zakken te doen met gaatjes?

Mertenz
6 juni 2021

Dit keer erg chaotisch en slecht. De friet stond al 10min klaar en de snacks waren nog niet klaar. Toen was de friet natuurlijk al koud en slap... Kan volgende keer beter !

Charlot
4 juni 2021
Nico gotink
3 juni 2021

Gemakkelijke bestelling en betaling via de app. Op tijd en zoals gewoonlijk uitstekende smaak.

Punt
3 juni 2021

Gewone kroketten waren nog niet helemaal goed. Zeer licht ook. Sommige frietjes waren ook niet helemaal gaar. De rest was prima

Daniel
29 mei 2021

Genereus porties met genoeg sauzen en lekker smaak! Ook, de Ras frietjes zijn geweldig!

bart
26 mei 2021

ideaal online bestellen, op afgesproken tijd klaar en zoals bekend van super kwaliteit. ik kom er graag vanuit zeelst eten halen.....

Rob
24 mei 2021
Leon
23 mei 2021

Heerlijke producten, goed bereid maar te vaak wordt er iets vergeten. Nu drie een product niet bij de bestelling ontvangen waar ik dan zelf achteraan moet...

Marijn
21 mei 2021

Weer erg lekker en 🤪

Inge
20 mei 2021

Super goede service en thanks voor de extra service (frikandel) omdat de bestelling wat uit liep had niet gehoeven, zoiets kan gebeuren. Top!!

Frank de laat
18 mei 2021

Was weer lekker

Mireille
17 mei 2021

Online bestelling geplaatst en contact betaald. Goede service, korte wachttijd en vriendelijk personeel.

Ans van Drunen
8 mei 2021

Ondanks de drukte en dat het een 1/2 uur vertraagt was, deed het niks aan de smaak af. Voor herhaling vatbaar

Bart
6 mei 2021

-Bestelling was niet compleet. -Glutenvrije frikadel ontbrak en wel betaald. -Grote friet was ook een stuk minder dan normaal. -Friet was zeer slap en amper gebakken.. Vooral van 1 bak waarvan we een paar frietjes gegeten hebben en de rest weggegooid. Niet gewend van de Smickel en komen er elke week.. Contact alleen via mail aub.

Danique
5 mei 2021

Erg fijn om online te bestellen! Als je er bent hoef je ook niet te wachten super fijn!

Kim
4 mei 2021

Heerlijk eten

Patrick
4 mei 2021
Jolanda
3 mei 2021
Jesper
27 april 2021
joost
27 april 2021

prima

Arno
27 april 2021

Zoals altijd goed, snel en voor een redelijke prijs. Afspraak uitstekend verzorgt.

Herma
27 april 2021

Het eten is altijd goed, alleen jammer dat we langer moesten wachten. Besteld via de site om op te halen om 18:40 en het was 19uur klaar, en dat gebeurt vaker dat het later klaar is en dat is wel balen zeker als je honger hebt. Dus wel 5 sterren voor het eten

Martijn Temmen
26 april 2021

Top service! En altijd lekker van de Smickel!

L v S
26 april 2021

Was lekker! Personeel vriendelijk

Hendriks
22 april 2021

Prima eten. Portie is voldoende

Merijn
18 april 2021

Eten was goed, maar 20 min later dan ingepland. Misschien regel dat je tussen 5 en 7 alleen online kan bestellen? Beetje uitloop is niet erg maar dit is wel erg veel

Ramon
17 april 2021

De snacks waren lekker en goed te eten. De frieten waren zacht en bruining en roken naar oud frituurvet. Onze magen hebben dit na het eten bevestigd, we hebben veel buikpijn gehad. Alle voorgaande keren hebben we trouwens lekker gegeten bij De Smickel, geen idee waarom we nu problemen hadden.

Peter van gennip
16 april 2021

Altijd de lekkerste friet

Rudi
15 april 2021

Hadden zowel Ras als Franse frites besteld. De Franse was OK, de Ras is grotendeels weggegooid. Gortdroog, waarschijnlijk te lang gebakken dus donkerbruin, onprettige smaak. Dat doen we dus maar niet meer. De andere zaken (frikandel speciaal, bamischijf) waren overigens prima.

Wjmjanssen
12 april 2021

Top in klantbeleving: , na mijn fout in de afhaal tijd, werd ik keurig nagebeld en prima product op de nieuwe tijd afspraak.

Ruud
12 april 2021

Altijd lekker!

Tim
11 april 2021

Alles was goed en lekker, op de kroket na. Had een kwekkeboomkroket besteld, maar was totaal geen kwekkeboom. Kroket viel helemaal uit elkaar, en smaakte niet.

Marc
10 april 2021

Beste, de Franse friet en kipnugets waren te hard gebakken. Waarschijnlijk door de drukte de bak tijd vergeten? Gr Marc

Mandy lucas
9 april 2021

Altijd lekker maar wtf was de stoofvlees zout maat...nie te hachelen deze ronde

Bart van de Weijer
9 april 2021

Zij snappen hoe het hoort. Goede friet! Beste van Veldhoven, zelfs in deze tijden blijft de kwaliteit top!

Marijn
9 april 2021

Weer erg lekker

Anoniem
6 april 2021

Lekker en op tijd (warm) geleverd

Jeroen
5 april 2021

Was de joppiesaus anders dan normaal? De smaak was niet zo lekker als normaal.

saskia de geus
4 april 2021

Prima gegeten alleen bestelling niet compleet

Hermannus
4 april 2021

Uitstekend. Klein foutje, één artikel vergeten, maar werd uitstekend en heel snel opgelost. Toppers!

Van der looij
4 april 2021

De friet was een stuk minder lekker dan normaal. Niet lang genoeg gebakken

Joyce
3 april 2021

Fijn dat de bestelling compleet was, dat kan niet iedereen jullie nadoen, jammer genoeg was de friet lauw tot koud

A. Dolphin
3 april 2021

Goed, de bestelling was op de afgesproken tijd klaar.

Walter
29 maart 2021

Eenvoudig te bestellen en mooi op tijd klaar. Bij binnenkomst graag iets duidelijker aangeven waar je je kunt melden om de bestelling af te halen.

Ingrid Berg
28 maart 2021

Het smaakte heerlijk! Precies op de afgesproken tijd klaar. Makkelijk online bestellen

Henny Neijland
28 maart 2021

Ik was zeer tevreden het bestelde smaakte heerlijk en de afgesproken tijd was ook top ik kon het meteen meenemen.

Kitty Steenbekkers
27 maart 2021

Deze keer was de friet net niet gaar, is normaal anders, want ik kom graag bij jullie friet halen

Nick
27 maart 2021

Top kwaliteit echt de lekkerste milkshake van heel veldhoven

Francien
26 maart 2021

Prima

Bianca
26 maart 2021

Het was super! Bestellen, ophalen op een bepaalde tijd, ik loop binnen en het is klaar. Nog geen 2 minuten binnen geweest, wel dat lekkere frietje.

Marijn
26 maart 2021

Was weer erg lekker

Brenda Van der tas
24 maart 2021
Katrien
23 maart 2021

Altijd goed en lekker

Frank de laat
23 maart 2021

Altijd goed op tijd en goed te eten

Groenen
23 maart 2021

Friet voor 6 personen aan weinige kant

Mar
22 maart 2021

Heerlijk gegeten !

Tanja Aipassa
22 maart 2021

We hadden een grote bestelling geplaatst waaronder 3x een twijfelaar. 't Leek wel of deze porties 2x gebakken waren. Zo hard. 't Kroketje was van binnen niet eens te herleidbaar tot een Kroket. 3 porties in de prullenbak beland...

Fons
21 maart 2021

Precies op de afgesproken tijd

Antonis
20 maart 2021

Frieten waren deze keer helaas te vroeg klaar waardoor ze lauw/koud waren toen we thuis kwamen. Bestelling was een frietje speciaal kl. Frietjes specia normaal. Kroket en viandel. Btw. De viandel was zacht aan de onderkant, en de kroket enigzins geplet. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van de Smickel. Sund Gr Jeroen Antonis

Marijn
20 maart 2021

Erug lekkee

Alex
19 maart 2021

Supersnelle en vriendelijke bediening

Marijn
15 maart 2021

Weer erg lekker

Jim
14 maart 2021

Makkelijk bestellen via de app en zoals altijd lekker Gesmickeld!!

T van den Dungen
12 maart 2021

Snelle service en zeer goede kwaliteit. Altijd vriendelijk , top cafetaria.

Toon
9 maart 2021

Gedreven door de lockdown tegenwoordig online bestellen en betalen. Dit lijkt onhandig, maar bij nader inzien is het eigenlijk heel fijn. Bestellen, tijdstip kiezen, betalen, ophalen, lekker eten. Geen wachttijden. Geen overvolle zaak. Super.

MD
9 maart 2021

Was gewoon niet lekker, friet was veelte hard. Stoofvlees te zout en uien smaakte oud, al met al eigenlijk slecht. Sorry niets voor ons, niet voor herhaling vatbaar

MD
9 maart 2021

Was gewoon niet lekker, friet was veelte hard. Stoofvlees te zout en uien smaakte oud, al met al eigenlijk slecht. Sorry niets voor ons, niet voor herhaling vatbaar

M.
8 maart 2021

Heel gemakkelijk online besteld en was op precies de afgesproken tijd klaar. Kwaliteit was uitstekend 👍 zeker voor herhaling vatbaar

Huub Evers
7 maart 2021

2x kipsate 1x grote friet Ze hebben grote friet speciaal geleverd En geen gewone friet

Merijn
7 maart 2021

Was wat te laat, en op de friet speciaal zat geen saus...

Marijn
6 maart 2021

Was erg lekker

Frans
6 maart 2021

Heerlijke verse friet. Bij het plaatsen van de bestelling speciaal gevraagd om de frietjes lekker krokant te bakken. Het stoofvlees is ook een omweg waard. Complimenten voor de medewerkers. Ze staan er als een team schouder aan schouder met mondkapje alle bestellingen te maken.

Rob Bullens
5 maart 2021

Bestellen via internet werkt perfect. Bij afhalen hoef je nauwelijks te wachten.

Danny
5 maart 2021
Rob
5 maart 2021

Perfect op tijd, lekker eten. Ga zo door, wij zijn dankbaar.

Eva Tinnemans
2 maart 2021

Wij komen al een hele tijd bij De Smickel en we zijn over het algemeen echt heel tevreden. Maar er gaat toch ook best regelmatig iets mis. Dit keer kreeg ik een frietje stoofvlees met mayo ipv een frietje satesaus met mayo. We hebben bestellingen gehad waarbij de bestelde mayo ontbrak, de knakworst, de kroket etc. Het is ongeveer 10min rijden en dus niet de moeite om terug te gaan omdat de rest van het eten dan koud is. We komen graag bij De Smickel en zullen dat ook blijven doen maar dit is wel een puntje van aandacht wat ze wellicht mee kunnen nemen.

Patty
1 maart 2021

Supersnel!

Kempenaar
1 maart 2021

Heerlijk gegeten en de XXL Kadel is een aanrader

Michael
28 februari 2021

Uitstekend. Zeer lekkere friet. Goede satesaus. Online bestellen en afhalen werkt super.

Linda K
26 februari 2021

Bestelling was weer prima in orde!

Frank de laat
25 februari 2021
Jeroen
25 februari 2021
veldkamp
22 februari 2021

Veel friet, goed gebakken. Kwekkeboom kroket was alleen niet lekker, hier zat amper vlees in en hij was wat lauw. Portie stoofvlees op de friet was aan de kleine kant. Online bestellen is makkelijk en snel.

Marijn
22 februari 2021

Was weer lekker

Edith
22 februari 2021
Timmermans
21 februari 2021
Spanjers
21 februari 2021

Spareribs waren te hart en droog ( jammer ben ik anders gewend)

C.K.
20 februari 2021

Was, zoals gewoonlijk, eer heerlijk!

Ingrid
17 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Peter
16 februari 2021

helaas was de bestelling niet compleet

Marijn
15 februari 2021

Super geholpen lekker gegeten

jacques lemmens
15 februari 2021

Perfect en mooi op tijd. Gezellig bijgekletst met Adri!

Hein
14 februari 2021

Snel besteld via de app. Afhalen na 10 minuten en het stond klaar.

François
12 februari 2021

Alles goed, Fijn online besteld en betaald. In de zaak korte wacht tijd het eten was op de bestelde tijd klaar. Super

Ingrudc
10 februari 2021

Lekker gegeten zoals altijd en vriendelijk geholpen

Van Liempt
5 februari 2021

Totaal niet Coronaproof. Bestelling via internet.. Dus met tijdsklok zodat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. Bij aankomst staat de zaak bomvol?!? Friet moet nog in het vet gegooid worden.

Guus
4 februari 2021

Beste friettent van Veldhoven

Evelien
1 februari 2021

Snelle service

Wjmjanssen
31 januari 2021

Top

Keijser
30 januari 2021

Alles smaakte heerlijk, alleen jammer dat het stoofvlees niet warm was. Die hebben we opgewarmd.

Wilco
29 januari 2021

Beste friettent van Veldhoven.

Frank de laat
27 januari 2021

Het eten was goed en lekker

Joke De Bat
23 januari 2021

1 portie friet vergeten. Rest was top

Fons Harmsen
22 januari 2021

In deze tijd goed bezig 👍

Van Gils
22 januari 2021

Alles is 100% het online bestellen met tijd en precies op de afgesproken tijd klaar. Altijd beleefd .ga gerust zo door

Henk
20 januari 2021

heb onlangs een online bestelling gedaan en is goed bevallen je besteld betaalt en zet er een afhaaltijd bij geen wachtrij en de producten en service zijn ook goed

Marion
19 januari 2021

Frietjes veel te hard gebakken

Bregje Visser
18 januari 2021

Snel klaar en supere lekkere glutenvrije snacks! Hier rijden wij graag wat verder voor. Helaas viel de friet deze keer tegen. Deze niet zo knapperig als normaal en heel papperig.

Anky Lombarts
17 januari 2021

Online besteld, las dat er ook bezorgd werd, echter bij afronden bestelling was die optie niet aanwezig. Kon telefonisch geen contact krijgen om dit te verifiëren. Gelukkig kwamen zonen op bezoek zodat zij de bestelling konden ophalen. Eten was prima! Niets op aan te merken! Genoten!

jansen
17 januari 2021

Beste friet uit Veldhoven.

Patrick van Deursen
16 januari 2021

Het was gewoon -1 graden buiten en het sneeuwde, maar wij hadden gewoon zin in softijs. Met disco dip. Alles is gewoon beter met disco dip. Heerlijk, veel ijs en handig verpakt voor afhalen.

Riland
16 januari 2021

Bij een afhaalbestelling niet alléén een naam maar ook met een afhaal nummer werken .mvg Roland Spanjers

Wolff
14 januari 2021
Demi Schreur
10 januari 2021

Heerlijk gegeten! Zo blij dat jullie nog Franse frietjes hebben!!

Maas
10 januari 2021

Friet te doorbakken, waardoor deze droog en hard smaakte. Uitzonderlijk dit is normaal zeker niet het geval.

Cynthia
10 januari 2021
P van luenen
9 januari 2021
John
5 januari 2021

Al vaker gevraagd of ze de xxl frikandel boven op kunnen doen ipv onder in de zak frotten

Jack
4 januari 2021

Geen opm. Was goed

Bianca van de Vorst
4 januari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. Ik schrok alleen wel van de drukte. Misschien de afhaaltijden met 10 min er tussen doen. Of een maximaal aantal klanten binnen.

Jolanda
4 januari 2021

top geregeld en geleverd

Coenen
3 januari 2020

Volgens min had ik n bakje joppiesaus erbij besteld en betaald, maar er zat maar een lepel saus bij de snack, verder niets. We hebben t erbij gelaten omdat t eten koud zou worden als we terug zouden gaan

Wjmjanssen
3 januari 2020

Top

Tijn
2 januari 2020

Snel klaar. Goede kwaliteit, bestelling juist.

Vlemmix
2 januari 2020
Toon Steenbergen
1 januari 2020

Gewoon goed.

Snoelie
1 januari 2020
Anne
30 december 2020
vd linden
29 december 2020
Britt van Erp
28 december 2020

Aangegeven dat bestelling glutenvrij moet zijn. Toch ziek geworden dus helaas iets mis gegaan. Ook was het erg weinig friet.

Kim
28 december 2020

Friet en snacks waren lekker. Friet lekker knapperig en niet te slap. Gul met saus en friet. Had alleen 2 knakworsten besteld en maar 1 gekregen 🙈 Dus de honden waren wel teleurgesteld 😂

Jacques
22 december 2020

weer prima voor elkaar!

A.P.
20 december 2020

Super service, lekkere friet en snacks. Online bestellen werkt als een trein! Jullie zijn sinds de verhuizing niet meer de dichtsbijzijnde friettent, maar rij graag een stukje verder om bij jullie friet te komen halen!

Judith van Doren
20 december 2020
Linda
20 december 2020

Lekker, vers en heet. Stond klaar toen ik op de bestelde tijd binnen kwam.

Hein
19 december 2020

Prima geregeld, stond al klaar toen ik binnenkwam en dat binnen10 minuten.

didi
16 december 2020
Marco
15 december 2020

Zoals altijd gewoon goed 👍

Saskia v loon
14 december 2020
Geboers J.P.M.
13 december 2020

Ik vraag me af waarom mensen zonder mondkapje binnen worden gelaten en hun bestelling kunnen doen, terwijl op de voordeur staat van mondkpje verplicht. En door de bediening in de winkel word er niets van gezegd.

Ger
12 december 2020

Super gegeten en op tijd klaar

Daniel
8 december 2020

Het was goed!

L.Roest
4 december 2020

De friet was dit keer vrij droog

M.v.d.Waterlaat
29 november 2020
Mariëtte
28 november 2020

Helaas was de friet niet zoals we gewend zijn. Slapjes, niet bruin en soms niet gaar genoeg. De snacks daarentegen waren heerlijk.

Kim Ortelee
28 november 2020

Eten was erg lekker! Helaas miste we wel 3 kaassoufflés maar met een beetje improvisatie nog goed gekomen.

Gideon
23 november 2020

Zoals altijd top

Veere Albers
22 november 2020

Was goed. Optijd klaar

van der `linden
21 november 2020
Krijgh
21 november 2020

Wat een chaos ,veel teveel nensen die tegelijkertijd hun bestelling komen halen èn dan nog de mensen die ter plekke bestellen. Daardoor geen anderhalve meter afstand en je moet langs al die mensen dan nog naar binnen om je bestelling op te halen. Bestelling kwartier later dan gepland. Bestel juist online om drukte en hutje mutje te voorkomen in deze corona tijd. Ben zelf herstellende van corona maar hier vorlde ik me echt niet veilig. 1 personeelslid geen mondkapje, en die maakte wwl bestellingen klaar.. Vorige keer was de viandell niet goed gebakken en nu waren de kipfingers "soppig" . Grote werkdruk waarschijnlijk. Hoe lekker en goed we het normaliter vinden...wij komen voorlopig niet meer.

Noor
20 november 2020

Was weer prima! Om 19.00 besteld en het stond precies op tijd klaar!

Henk
20 november 2020

Was lekker, maar een deel van de afgehaalde bestelling ontbrak. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Wel netjes opgelost en een half uur later is de rest van de bestelling thuisbezorgd.

Rob
16 november 2020

Top, was weer lekker. Perfect op tijd geleverd. Op de minuut nauwkeurig.

Jos kox
15 november 2020

Heerlijk

Jolanda
15 november 2020

super lekker en goede bediening