Beoordelingen van De Smickel Veldhoven

Recente recensies

4.0
.
16 januari 2022
Rick
15 januari 2022

Weer heerlijke friet zoals altijd!! Was weer lekker!

Goed lekker! Misschien de Franse frietjes iets warmer kunnen zijn.
14 januari 2022
Debbie
13 januari 2022
Eric Hazelaar
9 januari 2022

Altijd tevreden over onze bestellingen. Echter deze keer zat er geen friet satesaus met mayonaise bij. In plaats daarvan een extra friet speciaal. Helaas was de gepaneerde frikandel deze keer amper gepaneerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
9 januari 2022

Smickel is geweldig en dat vertel ik iedereen. Deze bestelling was de friet te lang doorgebakken. Kan gebeuren.

Vlemmix
7 januari 2022

Voor de 2e keer op rij een snack vergeten en de friet was erg hard gebakken. Bestelling was ruim 20 minuten later klaar dan besteld.

Henri
7 januari 2022

Top kwaliteit voor een redelijke prijs. En netjes op tijd bezorg.

Jim
6 januari 2022

Superhandige app en superlekker eten!!

Karin Bazelmans
6 januari 2022

Super service, gemakkelijk online te bestellen en snel af te halen, vriendelijke medewerkers die je direct begroeten bij binnenkomst en heerlijke friet en snacks met vele keuze mogelijkheden qua soort friet en sauzen e.d. TOP snackbar!!!

Niels
28 december 2021

Als vanouds. Lekkere producten (friet, kroketten, bitterballen).

Van den Broek
28 december 2021

Lekkere friet en goede service

Galvin
24 december 2021
Maarten
24 december 2021

Tevreden

Inge
23 december 2021

Er miste n portie kipfingers, kwam er helaas bij thuiskomst pas achter!

van der Zanden
21 december 2021

De friet, snacks en sauzen zijn lekker maar wederom iets vergeten (al de 4e keer). We bestellen hier meestal één keer per maand.

Yvonne
13 december 2021

Al vele malen afgehaald maar vandaag was de kwaliteit van de friet slecht. Zijn met 2 personen s avonds helaas ziek geworden. Niet wat we gewend zijn van de Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
12 december 2021

Lekker en klopt altijd!

Monique
9 december 2021

De friet was veel te hard gebakken. En de BickeyBurgers smaakte heel anders, bijna geen gebakken uitjes en hele kleine broodjes en ik had het idee dat de saus ook anders was... Erg jammer!

Joop Kuster
8 december 2021

Ondanks de grote drukte toch mijn bestelling op tijd afgeleverd.

Michael Waterman
7 december 2021

Goede friet, lekkere snacks. Het enige wat aandacht nodig heeft is de oplettendheid van de medewerkers. Regelmatig mist de bestelde (en betaalde) mayonaise en vandaag zelf een verkeerde snack. Vervelend.

Patrick
6 december 2021

10 minuten staan wachten tot het klaar was, online besteld in tijdvak, dan valt dat wel ff tegen. Friet is altijd lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I. Molenbroek-Verhagen
6 december 2021

Bij het uitpakken bleek de saus (speciaal groot) niet bij de bestelling te zitten. Ik heb daarvoor 4x gebeld, maar er werd niet opgenomen!! De friet leek wel voor de 4e of 5e keer gebakken. Veel te donker en te hard! Aangezien ik niemand telefonisch hier op aan kon spreken, hebben we de snacks gegeten en de friet weggegooid. Wat een teleurstelling! Zeker niet wat we van jullie gewend zijn!

.
2 december 2021

Super 👍

Jim
29 november 2021

Via super handige app besteld. Lekker handig!!

Waardenburg
28 november 2021

Het was weer top !! Heerlijke broodjes !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco w
26 november 2021

Zelfs een service verlenen die ze eigenlijk niet doen. Beste snackbar van Veldhoven en omstreken

S. Blaauw
22 november 2021

Voor de tweede keer geen mayo bij stoofvlees mayo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rensie
22 november 2021

Beste friettent in de regio, de friet was deze keer wel erg hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Macey
17 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten! Voor het eerst via de app besteld, helaas was deze niet goed doorgekomen. Personeel ging gelijk aan de slag en maakte excuses. Voor de rest super tevreden!

Stephanie Schröder
16 november 2021

Was niet conform bestelling, goulash kroket ontbrak. Kort geleden ipv goulash kroket een gewone kroket. Jammer

A van der Burgt
15 november 2021

De kwaliteit van datgene wat we van u hebben ontvangen was goed, maar niet wat we besteld hebben. Besteld (en betaald): 2 frites stoofvlees waarvan een de saus over de frites, en een frites speciaal. Wat we hebben ontvangen is twee fries special, waarvan een de saus over de frites en een frites stoofvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamarah
15 november 2021

Eerste keer besteld en afgehaald, helaas meteen mijn friet champignonsaus vergeten. Wel fijn dat dat zelf na geleverd werd en wij dus niet weer op en neer hoefden te rijden. De champignonsaus is niet wat ik gewend ben, smaakte me zanderig en viel dus erg tegen! Voor mij mag die dus wel veranderd worden. Verder heerlijke friet en snacks in grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
14 november 2021
Stafleu
14 november 2021

Snelle service

Ad
8 november 2021

Snel en goed geregeld. Kwaliteit is ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoukje Gerritsen
3 november 2021

Helaas zat de bokworst die ik heb besteld en betaald niet bij mijn bestelling.

Marcel
31 oktober 2021

Online besteld zodat ik niet hoefde te wachten. Helaas door de drukte toch een kwartier staan wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob van den Eijnden
29 oktober 2021
Verspaandonk
28 oktober 2021

Weer goed gegeten fijne frietuur

Marijn
26 oktober 2021

Was weer erg lekker

Fred van Dongen
25 oktober 2021

Geweldige service. Helemaal de afhaaltijd vergeten. En dat wordt soepel opgelost. Verder: Lekkere producten, aardig personeel, snelle service

Alex
24 oktober 2021
Rian
23 oktober 2021

Helemaal perfect op tijd geleverd. Verrukkelijke hapjes met lekkere sausjes

Angelique
17 oktober 2021

Gezinszakfriet 2 besteld bij thuiskomst was het 1, foutje kan gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
17 oktober 2021

Op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
17 oktober 2021

Iedereen heeft heerlijk gegeten door veel keus uit allerlei lekkers. Ook de satésaus was super lekker. Last but not least m: de complete bestelling werd keurig op tijd geleverd door een bijzonder vriendelijke en gezellige meneer 🥳👍

Renske Spierings
16 oktober 2021
Hans Spoormans
10 oktober 2021

Kwaliteit prima alleen levertijd klopt niet, had vooraf besteld en betaald, als afhaalmoment gaf u op 18.20 maar mijn bestelling was pas om 18.45 klaar is dan wel lang wachten.toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
10 oktober 2021
Kees
10 oktober 2021

Zeer lang moeten wachten Via de site besteld waarop hun tijd gaven dat het klaar zou zijn Was echter een half uur later pas klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje de Lange
10 oktober 2021

Enkel ontbrak de hamkaassoufle. Gezien de enorme wachtrij niet de moeite genomen om terug te rijden. Het was erg druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
9 oktober 2021
Peter van Gennip
8 oktober 2021

Mijn friet champignonsaus was super lekker

Paul
8 oktober 2021

Super kwaliteit friet en snacks. Wel graag de goede wachttijd vermelden bij bestelling online. Nu lang moeten wachten bij de zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Matheeuwsen
4 oktober 2021

Kwaliteit van friet en snacks is prima, alleen was onze bestelling niet compleet en ontbrak er een frikandel speciaal

Roland
2 oktober 2021

Prima kwaliteit eten en goed bestelsysteem. Alleen in tijden van drukte loopt het wel eens uit van een kwartier tot 20 min... En laatst had ik 2 sauzen erbij besteld, mayo en satesaus maar bij thuiskomst bleken er 2 mayo in de zak te zitten. Verder geen klachten! Goede friettent.

Moniek
1 oktober 2021

Lekker gegeten, maar het eten was 25 minuten later klaar dan afgesproken. Jammer, want de reden dat ik online bestel is omdat ik in de pauze van mijn werk niet veel tijd heb om te wachten. Ik begrijp dat het druk is op vrijdag, maar ik heb ruim 45 minuten voor de ophaaltijd besteld en ik denk dus dat de planning van online bestellingen echt veel beter kan!

Sanne
1 oktober 2021

Loopt vaak lang uit. Sta je daar 20 min

Marlies
27 september 2021

We hadden een flinke bestelling met een combinatie van Franse en gewone frietjes. Die laatste waren lekker, warm en goed gebakken. De Franse waren te doorbakken en koud. Leek wel of ze 2x in het vet zijn geweest. Daarnaast ontbrak de pittige bami schijf bij onze bestelling. Verder was alles lekker en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dylan
25 september 2021

Prima service en snelle frietkes

Anoniem
25 september 2021

Niet wat ik van jullie gewend ben. Duurde best lang en friet veel te doorbakken. Was gewoon bruine friet.

V sambeek
24 september 2021

Lekker eten, vriendelijk

Bart van Leest
21 september 2021

Zoals gewoonlijk, gewoon goed. prima service, heerlijk eten. Ga zo door. Groeten uit Zeelst

Alex Rijbroek
19 september 2021

Snelle service na online bestelling.

Dick Koopmans
18 september 2021

De friet was lekker. De kipcorn ook maar beide kroketten waren koud. De een leek te zijn gefrituee Rd, de ander weer niet, omdat we niet om de hoek wonen niet terug gereden. Heel jammer, vorige keer was de snack ook niet goed. Helaas volgende keer was een snack veel te ver doorbakken. Dus friet oke maar rest gaat achteruit.

Roland
12 september 2021

Prima snackbar, goede kwaliteit. Bij de laatste bestelling echter 2x mayonaise gekregen terwijl er 1 satésaus had moeten zijn... Verder geen klachten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Senders
12 september 2021

Lekker en mooi op tijd klaar! Vooraf betaald en dus snel gehaald 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Blix
11 september 2021

Kwaliteit en hoeveelheid helemaal top ! Echter was de bestelling voor de 3e maal op rij NIET op het afgesproken tijdstip gereed. 10 minuten moeten wachten

Lieke
11 september 2021

Lekker en vriendelijk personeel

Marcel Slegers
10 september 2021

Friet was overbakken niet te eten. Ook niet gewend van u. Eerste keer dat we dit meemaken en hopelijk laatste keer. Alle friet weg kunnen gooien. Zonde

Lieke
5 september 2021
Susanne Spoormans
1 september 2021

De vegetarische kroketten waren erg lekker.

Miranda
29 augustus 2021

Het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
29 augustus 2021

Friet was slap en niet lekker. StokBroodje eiersalade was vooral veel rauwkost en weinig salade. Ben beter gewend voor dr Smickel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon van der Zanden
28 augustus 2021

Heerlijke friet, frikadellen en mayonaise, maar de bediening kan aardiger en er wordt regelmatig iets vergeten...

Eric
27 augustus 2021

Ik heb de bestelling met 4 sterren beoordeeld omdat thuis bleek dat ik een friet met had gekregen ipv de (online) bestelde friet speciaal. De kwaliteit is 5 sterren waardig maar door deze slordigheid 1 ster aftrek.

Ivo
27 augustus 2021

Was weer heerlijk!

Nathalie
27 augustus 2021

Elke donderdag voor ons gezin de lekkerste Franse frietjes en vegetarische snacks.

Michael
22 augustus 2021
Rijbroek
22 augustus 2021

Snelle online service

M
17 augustus 2021
Ivo
15 augustus 2021

Friet leek wel opgewarmd van gisteren, bruin, slap en taai. Hier bestellen wij niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amendt
14 augustus 2021

Waarom transactiekosten. Wanneer ik in de zaak pin wordt dit niet in rekening gebracht.

René Oostinga
13 augustus 2021

Het eten is prima, maar jullie app voor bestellingen een drama, dit is nu de 4e x dat ik meer dan 20 min moet wachten, en het personeel kijkt je aan alsof het aan mij ligt. Zeg gewoon dat het eten een halfuur later klaar is, scheelt een hoop ergernissen, en ook vanavond, was ik niet de enige klant die zich hier vreselijk aan stoorde. Dit kost jullie echt klanten, terwijl het eten gewoon prima is.

Lauliefting
13 augustus 2021

Friet was melig

j.l.l. Kuijpers
13 augustus 2021

Ziet er goed uit maar een hamburger is geen biefstuk en moet goed doorbakken zijn. Het vlees was van binnen gedeeltelijk rood

Maroesjka
5 augustus 2021
Macey
3 augustus 2021

Zoals altijd weer super lekker gegeten!

Henk Blix
1 augustus 2021

Het eten was zoals we gewend zijn weer van perfecte kwaliteit. Jammer dat ik 15 min moest wachten op mijn bestelling want die was niet gereed op het afgesproken tijdstip terwijl het er niet druk was op dat moment

Ger
23 juli 2021

Op tijd klaar en smaakte weer lekker

Super lekker maar lezen ze dit wel?
23 juli 2021

Tijd

Joop Kuster
18 juli 2021

Altijd op tijd, netjes en vrolijk!

Macey
17 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Marijn
17 juli 2021

Was weer erg lekker

Huijbers
12 juli 2021

Makkelijke online bestelling, ruime keuze in friet maar ook in snacks. Ruime porties. Lekker gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harriette
10 juli 2021

Erg lange wachttijd. Als je de bestelling om 18.10 uur afspreekt en het pas om 18.40 uur klaar is. Dat is wel jammer

Liebregts
10 juli 2021
Marijn
7 juli 2021

Ik heb dikke friet en dunne friet besteld maar kreeg 2x dunne friet

Jeroen van de Mortel
5 juli 2021

De kwaliteit was niets op aan te merken, hdt smaakte prima. Wel jammer dat ik via de online bestelling om 18.20u kon afhalen en vervolgens pas om 18.35u de bestelling klaar was. Online reeds betaald dus weinig keus....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien
4 juli 2021

10 minuten later dan in de app aangegeven maar wat zijn nou 10 minuten 😉. Ik zag wel dat er hard gewerkt werd. Eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca van de Vorst
4 juli 2021

De friet en snacks zijn super. De tijd van bestellen mogen jullie ruimer nemen, heb nu al een paar keer best langs mogen wachten. Gisteren zelfs 20 min

Rob Bullens
26 juni 2021
Ilona Engelen
26 juni 2021

Frietjes waren erg hard gebakken (Leek wel opgebakken/te bruin) Dit zijn we niet v jullie gewend, Normaal zijn ze lekker, nu niet en dat is jammer

Lieke
20 juni 2021

Heel tevreden. Deze week toevallig weer besteld. We hadden door onze eigen fout per ongeluk te veel betaald tijdens het bestellen en gaven ze netjes terug. Het eten was lekker en ze houden goed rekening met allergieën.

Lieke
18 juni 2021

Ze waren heel behulpzaam. Ook met meedenken rondom een allergie van mijn zoontje. Bedankt Chantal.

Bart van Leest
16 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten. We komen niet voor niks vanuit Zeelst naar het Look! Tot de volgende keer

Eveline
13 juni 2021

Eerste keer online besteld. Bestelling keurig op tijd klaar, maar helaas klopte de snacks uit de bestelling niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes Vermeulen
12 juni 2021

Normaal altijd tevreden, maar vandaag niet zo... Frietje speciaal zat er niet bij, viandel ipv frikadel en de friet was slap. Hopelijk volgende keer beter....

Marijn
12 juni 2021

Super lekker weer

steenmeijer
9 juni 2021

Vond het allemaal lekker maar veel te veel. Zou voor mij minder mogen. Moest stukje riojden met de auto en conseauentie is dan dat de frites een beetje zacht worden. /misschien tip door frites in zakken te doen met gaatjes?

Mertenz
6 juni 2021

Dit keer erg chaotisch en slecht. De friet stond al 10min klaar en de snacks waren nog niet klaar. Toen was de friet natuurlijk al koud en slap... Kan volgende keer beter !

Charlot
4 juni 2021
Nico gotink
3 juni 2021

Gemakkelijke bestelling en betaling via de app. Op tijd en zoals gewoonlijk uitstekende smaak.

Punt
3 juni 2021

Gewone kroketten waren nog niet helemaal goed. Zeer licht ook. Sommige frietjes waren ook niet helemaal gaar. De rest was prima

Daniel
29 mei 2021

Genereus porties met genoeg sauzen en lekker smaak! Ook, de Ras frietjes zijn geweldig!

bart
26 mei 2021

ideaal online bestellen, op afgesproken tijd klaar en zoals bekend van super kwaliteit. ik kom er graag vanuit zeelst eten halen.....

Rob
24 mei 2021
Leon
23 mei 2021

Heerlijke producten, goed bereid maar te vaak wordt er iets vergeten. Nu drie een product niet bij de bestelling ontvangen waar ik dan zelf achteraan moet...

Marijn
21 mei 2021

Weer erg lekker en 🤪

Inge
20 mei 2021

Super goede service en thanks voor de extra service (frikandel) omdat de bestelling wat uit liep had niet gehoeven, zoiets kan gebeuren. Top!!

Frank de laat
18 mei 2021

Was weer lekker

Mireille
17 mei 2021

Online bestelling geplaatst en contact betaald. Goede service, korte wachttijd en vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans van Drunen
8 mei 2021

Ondanks de drukte en dat het een 1/2 uur vertraagt was, deed het niks aan de smaak af. Voor herhaling vatbaar

Bart
6 mei 2021

-Bestelling was niet compleet. -Glutenvrije frikadel ontbrak en wel betaald. -Grote friet was ook een stuk minder dan normaal. -Friet was zeer slap en amper gebakken.. Vooral van 1 bak waarvan we een paar frietjes gegeten hebben en de rest weggegooid. Niet gewend van de Smickel en komen er elke week.. Contact alleen via mail aub.

Danique
5 mei 2021

Erg fijn om online te bestellen! Als je er bent hoef je ook niet te wachten super fijn!

Kim
4 mei 2021

Heerlijk eten

Patrick
4 mei 2021
Jolanda
3 mei 2021
Jesper
27 april 2021
joost
27 april 2021

prima

Arno
27 april 2021

Zoals altijd goed, snel en voor een redelijke prijs. Afspraak uitstekend verzorgt.

Herma
27 april 2021

Het eten is altijd goed, alleen jammer dat we langer moesten wachten. Besteld via de site om op te halen om 18:40 en het was 19uur klaar, en dat gebeurt vaker dat het later klaar is en dat is wel balen zeker als je honger hebt. Dus wel 5 sterren voor het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Temmen
26 april 2021

Top service! En altijd lekker van de Smickel!

L v S
26 april 2021

Was lekker! Personeel vriendelijk

Hendriks
22 april 2021

Prima eten. Portie is voldoende

Merijn
18 april 2021

Eten was goed, maar 20 min later dan ingepland. Misschien regel dat je tussen 5 en 7 alleen online kan bestellen? Beetje uitloop is niet erg maar dit is wel erg veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
17 april 2021

De snacks waren lekker en goed te eten. De frieten waren zacht en bruining en roken naar oud frituurvet. Onze magen hebben dit na het eten bevestigd, we hebben veel buikpijn gehad. Alle voorgaande keren hebben we trouwens lekker gegeten bij De Smickel, geen idee waarom we nu problemen hadden.

Peter van gennip
16 april 2021

Altijd de lekkerste friet

Rudi
15 april 2021

Hadden zowel Ras als Franse frites besteld. De Franse was OK, de Ras is grotendeels weggegooid. Gortdroog, waarschijnlijk te lang gebakken dus donkerbruin, onprettige smaak. Dat doen we dus maar niet meer. De andere zaken (frikandel speciaal, bamischijf) waren overigens prima.

Wjmjanssen
12 april 2021

Top in klantbeleving: , na mijn fout in de afhaal tijd, werd ik keurig nagebeld en prima product op de nieuwe tijd afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
12 april 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
11 april 2021

Alles was goed en lekker, op de kroket na. Had een kwekkeboomkroket besteld, maar was totaal geen kwekkeboom. Kroket viel helemaal uit elkaar, en smaakte niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
10 april 2021

Beste, de Franse friet en kipnugets waren te hard gebakken. Waarschijnlijk door de drukte de bak tijd vergeten? Gr Marc

Mandy lucas
9 april 2021

Altijd lekker maar wtf was de stoofvlees zout maat...nie te hachelen deze ronde

Bart van de Weijer
9 april 2021

Zij snappen hoe het hoort. Goede friet! Beste van Veldhoven, zelfs in deze tijden blijft de kwaliteit top!

Marijn
9 april 2021

Weer erg lekker

Anoniem
6 april 2021

Lekker en op tijd (warm) geleverd

Jeroen
5 april 2021

Was de joppiesaus anders dan normaal? De smaak was niet zo lekker als normaal.

saskia de geus
4 april 2021

Prima gegeten alleen bestelling niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermannus
4 april 2021

Uitstekend. Klein foutje, één artikel vergeten, maar werd uitstekend en heel snel opgelost. Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der looij
4 april 2021

De friet was een stuk minder lekker dan normaal. Niet lang genoeg gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
3 april 2021

Fijn dat de bestelling compleet was, dat kan niet iedereen jullie nadoen, jammer genoeg was de friet lauw tot koud

A. Dolphin
3 april 2021

Goed, de bestelling was op de afgesproken tijd klaar.

Walter
29 maart 2021

Eenvoudig te bestellen en mooi op tijd klaar. Bij binnenkomst graag iets duidelijker aangeven waar je je kunt melden om de bestelling af te halen.

Ingrid Berg
28 maart 2021

Het smaakte heerlijk! Precies op de afgesproken tijd klaar. Makkelijk online bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Neijland
28 maart 2021

Ik was zeer tevreden het bestelde smaakte heerlijk en de afgesproken tijd was ook top ik kon het meteen meenemen.

Kitty Steenbekkers
27 maart 2021

Deze keer was de friet net niet gaar, is normaal anders, want ik kom graag bij jullie friet halen

Nick
27 maart 2021

Top kwaliteit echt de lekkerste milkshake van heel veldhoven

Francien
26 maart 2021

Prima

Bianca
26 maart 2021

Het was super! Bestellen, ophalen op een bepaalde tijd, ik loop binnen en het is klaar. Nog geen 2 minuten binnen geweest, wel dat lekkere frietje.

Marijn
26 maart 2021

Was weer erg lekker

Brenda Van der tas
24 maart 2021
Katrien
23 maart 2021

Altijd goed en lekker

Frank de laat
23 maart 2021

Altijd goed op tijd en goed te eten

Groenen
23 maart 2021

Friet voor 6 personen aan weinige kant

Mar
22 maart 2021

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja Aipassa
22 maart 2021

We hadden een grote bestelling geplaatst waaronder 3x een twijfelaar. 't Leek wel of deze porties 2x gebakken waren. Zo hard. 't Kroketje was van binnen niet eens te herleidbaar tot een Kroket. 3 porties in de prullenbak beland...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons
21 maart 2021

Precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antonis
20 maart 2021

Frieten waren deze keer helaas te vroeg klaar waardoor ze lauw/koud waren toen we thuis kwamen. Bestelling was een frietje speciaal kl. Frietjes specia normaal. Kroket en viandel. Btw. De viandel was zacht aan de onderkant, en de kroket enigzins geplet. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van de Smickel. Sund Gr Jeroen Antonis

Marijn
20 maart 2021

Erug lekkee

Alex
19 maart 2021

Supersnelle en vriendelijke bediening

Marijn
15 maart 2021

Weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
14 maart 2021

Makkelijk bestellen via de app en zoals altijd lekker Gesmickeld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T van den Dungen
12 maart 2021

Snelle service en zeer goede kwaliteit. Altijd vriendelijk , top cafetaria.

Toon
9 maart 2021

Gedreven door de lockdown tegenwoordig online bestellen en betalen. Dit lijkt onhandig, maar bij nader inzien is het eigenlijk heel fijn. Bestellen, tijdstip kiezen, betalen, ophalen, lekker eten. Geen wachttijden. Geen overvolle zaak. Super.

MD
9 maart 2021

Was gewoon niet lekker, friet was veelte hard. Stoofvlees te zout en uien smaakte oud, al met al eigenlijk slecht. Sorry niets voor ons, niet voor herhaling vatbaar

MD
9 maart 2021

Was gewoon niet lekker, friet was veelte hard. Stoofvlees te zout en uien smaakte oud, al met al eigenlijk slecht. Sorry niets voor ons, niet voor herhaling vatbaar

M.
8 maart 2021

Heel gemakkelijk online besteld en was op precies de afgesproken tijd klaar. Kwaliteit was uitstekend 👍 zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub Evers
7 maart 2021

2x kipsate 1x grote friet Ze hebben grote friet speciaal geleverd En geen gewone friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merijn
7 maart 2021

Was wat te laat, en op de friet speciaal zat geen saus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijn
6 maart 2021

Was erg lekker

Frans
6 maart 2021

Heerlijke verse friet. Bij het plaatsen van de bestelling speciaal gevraagd om de frietjes lekker krokant te bakken. Het stoofvlees is ook een omweg waard. Complimenten voor de medewerkers. Ze staan er als een team schouder aan schouder met mondkapje alle bestellingen te maken.

Rob Bullens
5 maart 2021

Bestellen via internet werkt perfect. Bij afhalen hoef je nauwelijks te wachten.

Danny
5 maart 2021
Rob
5 maart 2021

Perfect op tijd, lekker eten. Ga zo door, wij zijn dankbaar.

Eva Tinnemans
2 maart 2021

Wij komen al een hele tijd bij De Smickel en we zijn over het algemeen echt heel tevreden. Maar er gaat toch ook best regelmatig iets mis. Dit keer kreeg ik een frietje stoofvlees met mayo ipv een frietje satesaus met mayo. We hebben bestellingen gehad waarbij de bestelde mayo ontbrak, de knakworst, de kroket etc. Het is ongeveer 10min rijden en dus niet de moeite om terug te gaan omdat de rest van het eten dan koud is. We komen graag bij De Smickel en zullen dat ook blijven doen maar dit is wel een puntje van aandacht wat ze wellicht mee kunnen nemen.

Patty
1 maart 2021

Supersnel!

Kempenaar
1 maart 2021

Heerlijk gegeten en de XXL Kadel is een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
28 februari 2021

Uitstekend. Zeer lekkere friet. Goede satesaus. Online bestellen en afhalen werkt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda K
26 februari 2021

Bestelling was weer prima in orde!

Frank de laat
25 februari 2021
Jeroen
25 februari 2021
veldkamp
22 februari 2021

Veel friet, goed gebakken. Kwekkeboom kroket was alleen niet lekker, hier zat amper vlees in en hij was wat lauw. Portie stoofvlees op de friet was aan de kleine kant. Online bestellen is makkelijk en snel.

Marijn
22 februari 2021

Was weer lekker

Edith
22 februari 2021
Timmermans
21 februari 2021
Spanjers
21 februari 2021

Spareribs waren te hart en droog ( jammer ben ik anders gewend)

C.K.
20 februari 2021

Was, zoals gewoonlijk, eer heerlijk!

Ingrid
17 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Peter
16 februari 2021

helaas was de bestelling niet compleet

Marijn
15 februari 2021

Super geholpen lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jacques lemmens
15 februari 2021

Perfect en mooi op tijd. Gezellig bijgekletst met Adri!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein
14 februari 2021

Snel besteld via de app. Afhalen na 10 minuten en het stond klaar.

François
12 februari 2021

Alles goed, Fijn online besteld en betaald. In de zaak korte wacht tijd het eten was op de bestelde tijd klaar. Super

Ingrudc
10 februari 2021

Lekker gegeten zoals altijd en vriendelijk geholpen

Van Liempt
5 februari 2021

Totaal niet Coronaproof. Bestelling via internet.. Dus met tijdsklok zodat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. Bij aankomst staat de zaak bomvol?!? Friet moet nog in het vet gegooid worden.

Guus
4 februari 2021

Beste friettent van Veldhoven

Evelien
1 februari 2021

Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wjmjanssen
31 januari 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keijser
30 januari 2021

Alles smaakte heerlijk, alleen jammer dat het stoofvlees niet warm was. Die hebben we opgewarmd.

Wilco
29 januari 2021

Beste friettent van Veldhoven.

Frank de laat
27 januari 2021

Het eten was goed en lekker

Joke De Bat
23 januari 2021

1 portie friet vergeten. Rest was top

Fons Harmsen
22 januari 2021

In deze tijd goed bezig 👍

Van Gils
22 januari 2021

Alles is 100% het online bestellen met tijd en precies op de afgesproken tijd klaar. Altijd beleefd .ga gerust zo door

Henk
20 januari 2021

heb onlangs een online bestelling gedaan en is goed bevallen je besteld betaalt en zet er een afhaaltijd bij geen wachtrij en de producten en service zijn ook goed

Marion
19 januari 2021

Frietjes veel te hard gebakken

Bregje Visser
18 januari 2021

Snel klaar en supere lekkere glutenvrije snacks! Hier rijden wij graag wat verder voor. Helaas viel de friet deze keer tegen. Deze niet zo knapperig als normaal en heel papperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anky Lombarts
17 januari 2021

Online besteld, las dat er ook bezorgd werd, echter bij afronden bestelling was die optie niet aanwezig. Kon telefonisch geen contact krijgen om dit te verifiëren. Gelukkig kwamen zonen op bezoek zodat zij de bestelling konden ophalen. Eten was prima! Niets op aan te merken! Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jansen
17 januari 2021

Beste friet uit Veldhoven.

Patrick van Deursen
16 januari 2021

Het was gewoon -1 graden buiten en het sneeuwde, maar wij hadden gewoon zin in softijs. Met disco dip. Alles is gewoon beter met disco dip. Heerlijk, veel ijs en handig verpakt voor afhalen.

Riland
16 januari 2021

Bij een afhaalbestelling niet alléén een naam maar ook met een afhaal nummer werken .mvg Roland Spanjers

Wolff
14 januari 2021
Demi Schreur
10 januari 2021

Heerlijk gegeten! Zo blij dat jullie nog Franse frietjes hebben!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maas
10 januari 2021

Friet te doorbakken, waardoor deze droog en hard smaakte. Uitzonderlijk dit is normaal zeker niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
10 januari 2021
P van luenen
9 januari 2021
John
5 januari 2021

Al vaker gevraagd of ze de xxl frikandel boven op kunnen doen ipv onder in de zak frotten

Jack
4 januari 2021

Geen opm. Was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca van de Vorst
4 januari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. Ik schrok alleen wel van de drukte. Misschien de afhaaltijden met 10 min er tussen doen. Of een maximaal aantal klanten binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
4 januari 2021

top geregeld en geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenen
3 januari 2020

Volgens min had ik n bakje joppiesaus erbij besteld en betaald, maar er zat maar een lepel saus bij de snack, verder niets. We hebben t erbij gelaten omdat t eten koud zou worden als we terug zouden gaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wjmjanssen
3 januari 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijn
2 januari 2020

Snel klaar. Goede kwaliteit, bestelling juist.

Vlemmix
2 januari 2020
Toon Steenbergen
1 januari 2020

Gewoon goed.

Snoelie
1 januari 2020
Anne
30 december 2020
vd linden
29 december 2020
Britt van Erp
28 december 2020

Aangegeven dat bestelling glutenvrij moet zijn. Toch ziek geworden dus helaas iets mis gegaan. Ook was het erg weinig friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
28 december 2020

Friet en snacks waren lekker. Friet lekker knapperig en niet te slap. Gul met saus en friet. Had alleen 2 knakworsten besteld en maar 1 gekregen 🙈 Dus de honden waren wel teleurgesteld 😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques
22 december 2020

weer prima voor elkaar!

A.P.
20 december 2020

Super service, lekkere friet en snacks. Online bestellen werkt als een trein! Jullie zijn sinds de verhuizing niet meer de dichtsbijzijnde friettent, maar rij graag een stukje verder om bij jullie friet te komen halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith van Doren
20 december 2020
Linda
20 december 2020

Lekker, vers en heet. Stond klaar toen ik op de bestelde tijd binnen kwam.

Hein
19 december 2020

Prima geregeld, stond al klaar toen ik binnenkwam en dat binnen10 minuten.

didi
16 december 2020
Marco
15 december 2020

Zoals altijd gewoon goed 👍

Saskia v loon
14 december 2020
Geboers J.P.M.
13 december 2020

Ik vraag me af waarom mensen zonder mondkapje binnen worden gelaten en hun bestelling kunnen doen, terwijl op de voordeur staat van mondkpje verplicht. En door de bediening in de winkel word er niets van gezegd.

Ger
12 december 2020

Super gegeten en op tijd klaar

Daniel
8 december 2020

Het was goed!

L.Roest
4 december 2020

De friet was dit keer vrij droog

M.v.d.Waterlaat
29 november 2020
Mariëtte
28 november 2020

Helaas was de friet niet zoals we gewend zijn. Slapjes, niet bruin en soms niet gaar genoeg. De snacks daarentegen waren heerlijk.

Kim Ortelee
28 november 2020

Eten was erg lekker! Helaas miste we wel 3 kaassoufflés maar met een beetje improvisatie nog goed gekomen.

Gideon
23 november 2020

Zoals altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veere Albers
22 november 2020

Was goed. Optijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der `linden
21 november 2020
Krijgh
21 november 2020

Wat een chaos ,veel teveel nensen die tegelijkertijd hun bestelling komen halen èn dan nog de mensen die ter plekke bestellen. Daardoor geen anderhalve meter afstand en je moet langs al die mensen dan nog naar binnen om je bestelling op te halen. Bestelling kwartier later dan gepland. Bestel juist online om drukte en hutje mutje te voorkomen in deze corona tijd. Ben zelf herstellende van corona maar hier vorlde ik me echt niet veilig. 1 personeelslid geen mondkapje, en die maakte wwl bestellingen klaar.. Vorige keer was de viandell niet goed gebakken en nu waren de kipfingers "soppig" . Grote werkdruk waarschijnlijk. Hoe lekker en goed we het normaliter vinden...wij komen voorlopig niet meer.

Noor
20 november 2020

Was weer prima! Om 19.00 besteld en het stond precies op tijd klaar!

Henk
20 november 2020

Was lekker, maar een deel van de afgehaalde bestelling ontbrak. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Wel netjes opgelost en een half uur later is de rest van de bestelling thuisbezorgd.

Rob
16 november 2020

Top, was weer lekker. Perfect op tijd geleverd. Op de minuut nauwkeurig.

Jos kox
15 november 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
15 november 2020

super lekker en goede bediening

Linda
13 november 2020

Fantastische en snelle service!

Jesse
11 november 2020

Super geregeld aardige mensen en lekker

Meijer
8 november 2020

Online besteld en betaald , bij jullie is de bestelling niet bekend , rara pindakaas , dus eigenlijk niet zo te spreken over deze bestelling, na telefonisch overleg werd onze bestelling toch klaar gemaakt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost verhoeven
8 november 2020

Had via de site een bestelling gedaan. In de friettent heb ik de bestelling nog aangepast naar een normale Franse friet ipv een kinder Franse friet. Toen ik eenmaal thuis was kwam ik er achter dat ik alsnog een kinderfrietje had gekregen en dat het normale friet was ipv Franse friet.

Tijn van Zantvoort
7 november 2020

Eten was perfect, alleen was het erg druk, waardoor iedereen een half uur op zijn eten moest wachten. Fijne site om te bestellen alleen qua planning laat het blijkbaar te wensen over. Wellicht dat er personeelstekort was?

Chantal Wiersma
6 november 2020

Helaas 35 minuten later dan de ophaal tijd , niet de eerste keer zoveel vertraging. Kwaliteit was prima!

Milan
6 november 2020
Francien
6 november 2020

Prima zoals altijd

Peter van gennip
4 november 2020
Ger
4 november 2020

Lekker gegeten dus ja dan heb je kwaliteit in huis

Henk
1 november 2020

Hot wings uitermate flauw van smaak. Friet veel te lang gebakken. Hoge prijs niet in verhouding met kwaliteit.

Suzanne Kielenstijn
31 oktober 2020

Het was heerlijk we hadden alleen graag iets meer saus over de hete kip en stoofvlees gehad. Verder was de service heel goed en het eten was stipt op de afgesproken afhaaltijd klaar.

john
30 oktober 2020

De friet was niet zoals we gewend zijn, allemaal kleine harde stukjes, dit is nu al vaker voorgekomen.

RD
24 oktober 2020

Friet was niet gaar, is al vaker gebeurd

john
24 oktober 2020

Friet was niet zo lekker als we normaal gewend zijn

Jesse
21 oktober 2020

Gewoon perfect

Peter van gennip
20 oktober 2020
Stouten
19 oktober 2020

Smaakte goed,zaten alleen 2 andere snacks in als besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolle van Loon
19 oktober 2020

Goede kwaliteit van het eten en maar korte uitloop van de ophaaltijd. Helemaal goed. Hele ruime keuze aan producten en makkelijk online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette van den Berg
18 oktober 2020

Prima geregeld! En weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der linden
18 oktober 2020
Goede klant
17 oktober 2020

Jullie gaan slordig om met de corona regels. Iedereen loopt Kris kras door elkaar. Zorg voor een duidelijke looprichting , Voor erin en achter eruit .

Eric
17 oktober 2020

Besteld via internet. Bestelling klaar op gewenst tijdstip. En gewoon lekkere friet

Normrn
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten 👍🏻

Eric Hazelaar
15 oktober 2020

Wederom goeie friet! Jammer dat de app op m’n iPhone nog steeds niet werkt! Was er zo blij mee!!

Lisete
15 oktober 2020

Helaas dit keer niet lekker. Alles smaakte naar vis. Jammer

Marielle
15 oktober 2020
Vos
14 oktober 2020
Dingen
12 oktober 2020

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy v.den Heuvel
11 oktober 2020

De lekkerste friet!😍

Natasja
9 oktober 2020

Kwaliteit van het eten is zoals altijd prima. Maar toen ik aan kwam op het gewenste tijdstip, moesten ze nog aan mijn bestellig beginnen. "vergeten". Dus ik zie de meerwaarde van online bestellen niet. Verder vond ik het personeel erg lawaaierig en scheeuwerig.

Eric Hazelaar
8 oktober 2020

Eten is top! Maar helaas gaat het bestellen via de app niet meer met mijn iPhone! Heel jammer. Voorheen deed dit het wel!

Michel Hellings
5 oktober 2020

Weer top geregeld, stond mooi op tijd klaar en smaakte wederom goed.

Jeroen
2 oktober 2020

Het beste cafetaria van Veldhoven.

Bram van Boxtel
2 oktober 2020

super lekker weer en goed optijd! was een top lunch!

Anne
1 oktober 2020
Kevin
30 september 2020

Alleen het bakje pindasaus ontbrak

Astrid
26 september 2020

Was weer heerlijk, zoals altijd

Sabien
24 september 2020

Ik bestel regelmatig (bijna wekelijks) iets bij de Smickel en het is altijd goed geregeld. Ik moet glutenvrij eten en dat is geen probleem hier. De kroket en frikandel smaakt goed. Gisteren heb ik een glutenvrije kaassoufflé erbij gekregen om te testen en die vond ik ook erg lekker. Al met al, ben ik heel blij met De Smickel!

Koster
20 september 2020

Altijd de juiste bestelling. Snel klaar en kwaliteit is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi Schreur
14 september 2020

Altijd lekker! Zeker de franse frietjes zijn heerlijk bij de smickel!!

Roland
14 september 2020

Met de app is het makkelijk bestellen, en snel geregeld ook. Laatst was ik iets vergeten te bestellen en dat hadden ze netjes opgelost door het even tussen de drukte door te fixen. Daarnaast gevarieerd menu, en het smaakt erg lekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
12 september 2020

Zoals altijd lekker gegeten, vriendelijk en snel geholpen !

l. Oosterbosch
1 september 2020

Bestelling werkt prima via de app. Ga ermee door zou ik zeggen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tal
1 september 2020

2 uitsmijters besteld ,erg lekker en fijn bakje sla erbij.Voor herhaling vatbaar !

Jos Linders
1 september 2020

Netjes op tijd klaar, warm, lekker en genoeg

Irma kox
31 augustus 2020

Heel goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
31 augustus 2020

Snel, vriendelijk en vooral veel (frites) voor een schappelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francois
30 augustus 2020

Fantastisch Op tijd bezorgd Alles klopte Het was wir verreken lekker !!!!!

Hans
28 augustus 2020

Netjes op tijd bezorgd en lekker zoals altijd

Danielle
28 augustus 2020

altijd lekkere friet!

Hendriks
26 augustus 2020

Prima hoeveelheid friet. De shaslick mag echter iets minder lang op de plaat. (De groentes waren aardig aangebrand)

Anne
24 augustus 2020
Francien
24 augustus 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van Pelt
15 augustus 2020

Snacks waren lekker, zeker de Chicken Sandwich, maar de friet liet veel te wensen over. Duidelijk meerdere malen gebakken.

mmc
14 augustus 2020

de friet was niet lekker

Cornelissen
13 augustus 2020

Alles smaakte heerlijk. Alleen bleek bij de belde saté geen ( losse ) saté saus te zitten. We zijn hier niet voor teruggekomen omdat dan de rest van het eten koud werd. Maar jammer vonden we het wel. Vandaar 4 sterren ipv 5.

Joop de Roo
12 augustus 2020

De friet was te donker van kleur, keihard gebakken en smaakte verbrand. Heb grootste deel weggegooid. Jammer van het geld.

Frank Blom
9 augustus 2020

wederom weer prima geregeld. Fijne mensen, goeie friet.

Fleur van Mol
8 augustus 2020

Beste & lekkerste friettent van Veldhoven en omstreken!!

Elma
8 augustus 2020

Prima

Nancy v.den Heuvela
4 augustus 2020

Heerlijke friet

Kim Janssen
3 augustus 2020
Elma vd Hoeven
2 augustus 2020

Prima precies op tijd werkt goed zo

Gotink
31 juli 2020

Kan niet meer zeggen dan uitstekende afhandeling. Op tijd en als vanouds erg smakelijk.

Henri
30 juli 2020

Super hamburgers en goede friet. Alles lekker vers en netjes op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!!!

Hans
29 juli 2020

Netjes op tijd en lekker als altijd

Thea Retera
29 juli 2020

Prima

Jacinthe
28 juli 2020

Alles was heerlijk, het stond al klaar toen we in de zaak kwamen. Top!

Silvia
25 juli 2020

Was lekker, friet heerlijk. Was mijn salade vergeten en kwam iemand super snel na bezorgen. Echt geweldig

Bjorn
25 juli 2020

Friet en snacks waren lekker. Helaas een snack vergeten, maar is nadien wel bezorgd. Jammer dat men op de kaart vegetarische snacks los presenteert op de kaart maar uiteindelijk wel alle snacks (Vega en niet-vega) in 1 zak doen.

Rianne
23 juli 2020
Theo
20 juli 2020

Super. Kort gewacht en lekker krokante friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
19 juli 2020

Snel, lekker

Paul
17 juli 2020

Top service en lekkere friet!

John van Giesen
12 juli 2020

Drie sterren omdat wederom de bestelling niet compleet was. Over het eten niets te klagen dat is altijd perfect. Hopelijk is de volgende bestelling wel compleet.

Veldhoven
11 juli 2020

heerlijke hamburger zeelst. Lekkere friet, jammer dat je auto daarna ruikt, zou iets voor uitgevonden moeten worden

leon
10 juli 2020

het was weer goed

Arno
9 juli 2020

Goede kwaliteit en snelle service

Bindels
6 juli 2020

Helaas vonden wij de frites te hard gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
6 juli 2020

TOP

Michael
6 juli 2020

Zoals altijd prima!! Voor ons geen andere snackbar dan De Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
5 juli 2020

Normaliter geen probleem met de bestelling, maar kwam vandaag thuis met een geplette kipkroket in het zakje samen met de bamischijf. Dit was niet echt slim aangezien het zakje weer geplet werd door de gezinszak friet

Mariëlle van den Hurk
2 juli 2020
Monique
2 juli 2020

Gevraagd om doorbakken friet. Maar tussen de friet zaten verschillende hele zachte / natte frietjes. En de friet was zeker niet doorbakken. Jammer want de vorige week was het wel goed.

Macey
29 juni 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten, eten was vers en van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel Hellings
28 juni 2020
Milan
27 juni 2020
Bert
25 juni 2020

Prima tent met heerlijke friet

Janssen
22 juni 2020
Esther
20 juni 2020

prima. Kwaliteit goed. Heerlijk gegeten!

Adriaans
19 juni 2020

Gewoon goed. Je besteld en het staat klaar op het afgesproken tijdstip. Voortaan zal ik altijd via website of app bestellen.

Eric Hazelaar
18 juni 2020

Was wederom goed! Echter deze keer een verkeerde snack er bij zitten. Was een bamischijf ipv een gepaneerde frikandel... dus misschien iemand anders ook een verkeerde snack gehad. Voor de rest weer top!

Jan Groenen
18 juni 2020

Ik had een bami oriental besteld maar er zat een gepanneerfe frikandel bij....

Peter Zwerts
17 juni 2020

Top winkeltje

Hein van der Reijden
16 juni 2020
Danny
15 juni 2020
Esther
13 juni 2020

De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en smaakte prima

Rudy smits
13 juni 2020

De shoarma was lekker. Maar helaas was alles doordrenkt met vet.

Evelien
13 juni 2020

Lekker gegeten, altijd goed van de Smickel

Vos
11 juni 2020

Het was weer lekker..

Van Gils
9 juni 2020

Makkelijk besteld en klaar als je het komt afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timmermans
8 juni 2020

De aller lekkerste pittige bami schijven en ook echt warm !!! Heerlijke verse friet En de enige echte milkshake mocca die is nergens zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
7 juni 2020

Was erg smakelijk en de bestelling was op tijd klaar

Gelderman
7 juni 2020

Nete service en snel

Carlo
6 juni 2020
Boullart
6 juni 2020
Dennis
3 juni 2020

Helemaal top, ik heb nog nooit zo veel friet gezien.

E V H
2 juni 2020

Lekker weer glutenvrij gesnacked. Frites perfect goudgeel gebakken Oeps , kroketje vergeten mee te geven, maar hebben ze keurig nabezorgd. Top service.

Koopmans
1 juni 2020

Netjes , makkelijk parkeren. En friet zoals gevraagd licht doorbakken

XYZ
31 mei 2020

Super service!

Ingeborg
30 mei 2020
De Ligt
30 mei 2020

Zat toch uit bij de hamburger Daarnaast was de friet voor de 2e keer uitgedroogd en niet lekker. Niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Bestellen met IDeal lukte niet

vd Schoot
30 mei 2020

Bestelling is super verlopen. Op afgesproken tijdstip klaar. Alles goed gebakken en alle producten van een hele goede kwaliteit! Zeker de moeite om een stukje om te rijden om naar deze zaak te gaan!!

J.Smits
30 mei 2020

Precies op tijd, ontspannen sfeer en de bestelling was compleet en smaakte heerlijk

R.
29 mei 2020

Goed en lekker!

Marja van der Linden
29 mei 2020
Bas
28 mei 2020

Zoals altijd, op tijd en lekker ;)

Marina Schippers
28 mei 2020
Toon
27 mei 2020

Mooi op tijd. Volgens afspraak. En goede kwaliteit.

perry van de goorberg
26 mei 2020

de vorige keer ging online bestellen prima. afgelopen zondag op dezelfde wijze online besteld en meteen betaald. Afhaaltijd 18:00 uur. Om 17:55 uur ter plaatse en om 18:20 uur toch maar gemeld dat ik het vermoeden had dat er iets fout ging. Op de telefoon mijn bestelling en betaling laten zien > gelukkig werd de fout meteen hersteld, excuses ontvangen en 10 minuten later ging ik alsnog met mijn bestelling naar huis. Hopelijk was dit een eenmalige negatieve ervaring tov eerdere positieve ervaringen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Bosch
26 mei 2020

Helaas was onze bestelling moet goed doorgekomen. Om 17:10 zou deze klaar zijn om opgehaald te worden. Echter om 17:30 nog niet klaar en zag ik meerdere mensen die later waren wel vertrekken met hun bestelling. Toen ik dit aan gaf bleek mijn bestelling er dus niet in te staan en is deze alsnog snel bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dinie van Aken
25 mei 2020

Zoals altijd super

Jahe
23 mei 2020

Snacks waten prima. Friet was veel te doorbakken. Heel erg jammer

Milan
23 mei 2020

Was redelijk op tijd aan de beurt. Alles meegekregen 😊

Marloes
22 mei 2020

Lekker en genoeg saus bij friet

Leo Hendriks
21 mei 2020

Was weer kei lekker

Ruud
20 mei 2020

Perfecte timing en kwaliteit

Petra van den Boomen
19 mei 2020

Perfect!! klaar toen ik aan kwam, dus geen lange rijen in de tijd!!! Ga zo door!!!

Monique Borgers
19 mei 2020

Was weer top! Friet op verzoek goed doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans
19 mei 2020

zoals altijd weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peije peijnenborgh
19 mei 2020
Van Galen
18 mei 2020

Heerlijke italiaanse bol gemarineerde kip! En bestelling was snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G jansen
17 mei 2020

Mooi op de afgesproken tijd klaar En smaakte ook goed

Timmermans
17 mei 2020

Nergens zo'n lekkere verse friet en verse pittige bami schijven En niet te vergeten de enige echte mocca milkshake dat is echt nergens zo lekker als bij de Smickel in Veldhoven

Brugman
16 mei 2020

Had afhaaltijd 18.55u gereserveerd en de bestelling was om 19.10u klaar. Vervelend om langer te wachten, maar dat kan gebeuren. Toen we thuis kwamen bleek de friet echt heel erg taai te zijn. Hebben het maar voor de helft gegeten. Hier al over gebeld en er werd aangeboden om een nieuwe bestelling te brengen, maar dat leek me dan ook weer overdreven. Wel erg jammer, want dit zijn we niet gewend van de smickel. We komen er normaliter erg graag.

Milan
16 mei 2020

Normaal gesproken goed, maar dit keer ruim 15 min na afhaal tijdstip pas klaar en thuisgekomen bleek ook een van de twee snacks te missen.

Van wifferen
16 mei 2020

Goed geregeld

Bouwers van BMV
15 mei 2020

Het was weer heerlijk de friet en de snacks De de bezorging was op de afgesproken tijd.

Gemert
15 mei 2020

Friet was taai, frietvet rook gedateerd. Frikandel ook taai. Net of men oude friet opnieuw heeft afgebakken in redelijk oud vet

Ger sabel
15 mei 2020

makkelijk bestellen. Geen wachttijden 2 min. En meteen ophalen .top

Astrid
14 mei 2020

Top zo de bestelling online plaatsen 👍

Jos Hanssen
13 mei 2020

Vreemd dat je transactie kosten moet betalen als je online besteld!!!!

michiel
12 mei 2020

viel dit keer wat tegen wel eens lekkerdere friet gehad lange wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bindels
12 mei 2020

Helaas waren de frites erg hard, niet wat we gewend zijn van de Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
12 mei 2020

Kwaliteit zoals we gewend zijn echter was er een snack vergeten. Lastig dat er geen contact kan worden opgenomen (telefoon een bandje en geen mail bekend via de site)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Jan
12 mei 2020
J.Dingen
12 mei 2020
Jesse
10 mei 2020

Geweldig zoals altijd.

Ilse van Genechten
10 mei 2020

Het smaakte goed, net zoals altijd. Alleen de hoeveelheid was veel minder dan normaal. Het is sowieso wel wisselend, maar nu was een grote friet slechts iets meer dan de helft van een zakje terwijl ie vaak nagenoeg vol zit. Mijn man had er niet genoeg aan...

GK
10 mei 2020

De friet was echt niet lekker. Hij was taai en tekort gebakken.

Kaatje
9 mei 2020
Mike
9 mei 2020

Zoals vertrouwd weer open op een andere manier! Erg vriendelijk en snel en zoals altijd heerlijk!

Agnes Baaijens
9 mei 2020

Alles was lekkergebakken en met zorg verpakt!!!

Fleur van Mol
9 mei 2020

Heerlijk zo als altijd!

Hans.
9 mei 2020

Beste friettent van Veldhoven.

Spanjers
7 mei 2020

Goed en lekker gegeten. goed op tijd klaar . Meschien bij groote bestellingen aan geven wat voor een menu er in zit.makelijker uitdelen hoeven we niet alles open te maken

Ellen
7 mei 2020

Per abuis was onze afgehaalde bestelling niet compleet. Bij thuiskomst gebeld met de Smickel en binnen 10 minuten werd het ontbrekende gedeelte thuisbezorgd. Prima service en lekker eten!

Patty Teeuwen
6 mei 2020
Dirk
6 mei 2020

Op minuut af was bestelling klaar. Goede kwaliteit en service. O ja en de medewerkers zijn erg leuk en geven goede sfeer. Ervaar altijd grote mate van welkom en klantgerichtheid.

rene sterken
5 mei 2020

zoals altijd, lekkere friet, veel keuze, goede online bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Muriel
5 mei 2020
Demi
4 mei 2020

Altijd lekkere friet! Zeker de franse frietjes! Top service! Zelfs in deze moeilijke tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
4 mei 2020

Bevalt goed online bestellen, betalen en afhalen. Zou willen voorstellen dit in toekomst ook zo te houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heuvel
2 mei 2020

Duidelijke bestelmethode, alles naar wens verlopen ...

Annelies
2 mei 2020

Hoewel ik specifiek had gevraagd om zout op de friet zat dit er niet op. Jammer want als je dat later zelf toevoegt is het veel minder lekker.

Tommy
2 mei 2020

Ik kom al jaren bij de Smickel Veldhoven, en is me altijd goed bevallen! Echter het afhalen des te minder. Door vermoedelijk het misrekenen in de tijd waren letterlijk alle(3 verschillende) snacks koud, niet lauw maar echt koud. Tevens was de gehaktstaaf(speciaal) niet open gesneden en de saus er simpelweg boven op gesmeerd. Beetje jammer wel, daar het afhaalconcept op deze manier flink blijkt te falen.

Hans
2 mei 2020

Kom hier al jaren goede service en kwaliteit, lekker eten en personeel alijd vriendelijk. Toptent.

Patty Teeuwen
30 april 2020
Jeroen
29 april 2020
Tiny Butzelaar
27 april 2020

Ik vond het jammer dat de friet niet zo warm was.Verderswas alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jean-paul
27 april 2020
Willem Jan van der Meer
27 april 2020
Wendy
26 april 2020

Ruim assortiment. Smaakt heerlijk! Zeer vriendelijk personeel!